Huis > W > Wat Is Een Surface Go 3?

Wat is een Surface Go 3?

Tablet met laptopproductiviteit die je overal met je meeneemt. De Surface Go 3 is perfect voor het hele gezin, weegt slechts 544 g2 met een 220ppi-touchscreen met hoge resolutie en een verstelbare standaard. Optionele Type Cover is afzonderlijk verkrijgbaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik Print Screen op Surface?

De Windows-logotoets kan worden gebruikt als snelkoppeling voor het vastleggen van het scherm. Als uw apparaat niet over de PrtScn-toets beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die kan worden afgedrukt.

Dienovereenkomstig, wat is een surface go?

Een Surface Go is een lichtgewicht en draagbaar 2-in-1-apparaat dat beschikt over een 10-inch touchscreen-scherm en draait op Windows 10. Het wordt aangedreven door een Intel Pentium Gold-processor en wordt geleverd met 4GB RAM en 64GB opslagruimte. De Surface Go beschikt ook over een 5-megapixel front-facing camera en een 8-megapixel rear-facing camera.

Door Alexandro

Vergelijkbare artikelen

  • Wat is de nieuwste Surface?

    Op 22 september houdt Microsoft een Surface-evenement. Het bedrijf zal tijdens de presentatie Windows 11 en Surface-apparaten bespreken. Het bedrijf zal een nieuwe Surface Pro en een Surface Duo 2 uitbrengen.

Wat is een Surface pen? :: Wie vindt jou leuk Bumble?
Handige links