Huis > H > Hoe Maak Ik Print Screen Op Surface?

Hoe maak ik Print Screen op Surface?

Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een screenshot zonder Print Screen?

Screenshots maken met Windows+Shift+S

Het vensterknipsel laat je een venster van eender welk formaat selecteren. De optie volledig scherm neemt een screenshot zoals dat zou gebeuren bij het gebruik van de Printscreen-toets. Zelf een regio selecteren is enorm handig.
Je kunt ook vragen hoe maak je een screenshot op toetsenbord? Ook op apparaten met Android kun je heel eenvoudig een screenshot maken.

  1. Zorg dat datgene waarvan je een screenshot wilt maken, op je scherm staat.
  2. Houd daarna de onderste volumeknop ingedrukt en druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop.

Waarom doet mijn Print Screen het niet?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw Print Screen knop niet werkt. Eén mogelijkheid is dat uw computer geen ingebouwd programma heeft om schermafdrukken te maken. In dit geval moet u een schermafdrukprogramma downloaden en installeren.
Een andere mogelijkheid is dat je Print Screen knop is toegewezen aan een andere functie. Om dit te controleren opent u de Toetsenbordinstellingen in uw Configuratiescherm en zoekt u naar de optie "Scherm afdrukken". Als die niet is ingesteld op "Print Screen", dan moet je dat veranderen.
Tot slot is het mogelijk dat er een hardwareprobleem is met je toetsenbord. Als u al het bovenstaande hebt geprobeerd en uw Print Screen-knop werkt nog steeds niet, dan moet u proberen een ander toetsenbord aan te sluiten om te zien of dat het probleem verhelpt. Trouwens, waar vind ik mijn print screen? De printscreen knop bevindt zich meestal op de bovenste rij toetsen van het toetsenbord. Het kan gelabeld zijn als "PrtScn," "PrntScrn," "Print Scr," of iets dergelijks. Zodra u op de knop Print Screen drukt, wordt de afbeelding van uw scherm naar uw klembord gekopieerd.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe scherm opnemen Windows?

Gebruik de ingebouwde Game Bar van Windows 10

Klik op 'Vanaf nu opnemen' of houdt de Windows-toets, ALT en R tegelijkertijd ingedrukt om de opname te starten. Met dezelfde toetscombinatie kun je de opname weer stoppen als je klaar bent. Opgenomen video's worden opgeslagen in de map 'Film/Opname'.
Dienovereenkomstig, hoe kan je een screenshot maken op samsung? Om een schermafbeelding te maken, druk je tegelijkertijd op de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knoppen.

Dienovereenkomstig, hoe maak ik een screenshot op mijn laptop?

Vind op het toetsenbord de toets waarop PrtScn (afkorting voor Print Screen) of Print Screen staat. Vaak is dit een van de toetsen die boven de pijltoetsen van het toetsenbord staat. De screenshot van het scherm maak je door simpelweg op de Print Screen toets te drukken. Hoe maak je een screenshot op Windows 11? Dit zijn de meest effectieve methoden om schermafbeeldingen te maken in Windows 11:

  1. 1 Print Screen-toets. 1.1 Alt + Print Screen. 1.2 Windows-toets + Print Screen.
  2. 2 PrtSc met OneDrive.
  3. 3 Knipprogramma.
  4. 4 Schermafbeeldingen met de spelbalk.
  5. 5 Externe screenshot-applicaties. 5.1 screenshot. 5.2 ShareX. 5.3 Quick Capture.

Hoe maak je een screenshot op je mobiel?

Aan/uit- en volumeknop

Het gebruik van een toetsencombinatie is de eenvoudigste manier om een screenshot te maken. Bij Samsung smartphones druk je hiervoor gelijktijdig kort de aan/uitknop, ook wel bekend als de standby knop, en de volume omlaag-knop in.

Door Lothaire

Vergelijkbare artikelen

Welke toetsen voor Print Screen? :: Hoe Print Screen maken van een deel van het scherm?
Handige links