Huis > H > Hoe Maak Je Een Swipe Up?

Hoe maak je een swipe up?

Instagram Swipe Up

  1. Maak een Instagram story. Maak een story aan. Dit kan van alles zijn.
  2. Voeg de swipe up link toe. Wanneer je klaar bent met het opmaken van je story kan je de Instagram swipe up link toevoegen.
  3. Post je story. Post de story in je verhaal!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Daarvan, waarom is swipe up weg?

Momenteel kan dat niet bij verhalen met de swipe up-mogelijkheid. Instagram zegt de mogelijkheid te verwijderen om "de ervaring van het maken van verhalen te stroomlijnen". Door middel van de stickers wil het bedrijf "meer creatieve controle bieden". Bovendien, waarom kan ik geen link toevoegen op instagram? Gelukkig verdwijnt de optie om een link in een Story toe te voegen niet helemaal. Instagram heeft dit vervangen voor een link-sticker. In eerste instantie was deze link-sticker alleen beschikbaar voor accounts die al toegang hadden tot de swipe-up.

Dienovereenkomstig, hoe deel ik een verhaal van iemand anders op instagram?

Om het verhaal van iemand anders op Instagram te delen, moet u eerst naar hun profiel gaan en op de drie puntjes in de rechterbovenhoek klikken. Vanaf daar selecteert u "Delen als post" en kiest u vervolgens of u het wilt delen naar uw feed of uw verhaal. Hoeveel links in bio Instagram? Het aantal links in een Instagram bio is beperkt tot één.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Mensen vragen ook: hoe kopieer je een link van je instagram account?

Link van Instagram-foto of -video verkrijgen

Open Instagram en zoek de foto of de bestanden die je graag zou willen delen. Tik nu rechtsonder op het ellipsis-icoon (drie verticale puntjes) en vervolgens op URL voor delen kopiëren: De URL van de inhoud wordt nu naar het klembord van je smartphone of tablet gekopieerd.
Kun je een Instagram account delen? Meerdere beheerders niet voor persoonlijk account. Bij Instagram heb je de keuze uit een persoonlijk account of een bedrijfsprofiel (bedrijfspagina). In het eerste geval gaat het om een privépersoon die een Instagram aanmaakt. Het is niet mogelijk om een privé account met meerdere beheerders te delen.

Bovendien, hoe deel ik een story van iemand anders?

Ga naar de instellingen in je Instagram app. Klik vervolgens verder op PRIVACY. Ga daarna verder naar VERHAAL (onder interacties). Scroll naar onderen en zorg ervoor dat Opnieuw delen in Stories toestaan staat aangevinkt (moet blauw zijn). Vervolgens, kan je je verhaal op instagram aanpassen? Ja, je kunt je verhaal op Instagram bewerken. Ga daarvoor eerst naar je profiel en tik op de knop "Profiel bewerken". Tik vervolgens op de knop "Uw verhaal bewerken". Vanaf daar kunt u foto's en video's toevoegen of verwijderen en de tekst op uw verhaal bewerken.

Mensen vragen ook: hoe deel je iemands post op je verhaal?

Iemands bericht delen op je verhaal is eenvoudig! Tik gewoon op het papieren vliegtuigje onder het bericht en selecteer "Toevoegen aan je verhaal".

Door Trevar Maclead

Vergelijkbare artikelen

Kan je een switch op een router aansluiten? :: Wat is een Swagger?
Handige links