Huis > H > Hoe Maak Je Een Apenstaartje?

Hoe maak je een apenstaartje?

In Nederland maken we over het algemeen gebruik van QWERTY-toetsenborden. Op dit type toetsenbord, maak je een apenstaartje door tegelijkertijd op de Shift- en 2-toets (boven de Q en de W) te drukken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een underscore?

Laag liggend streepje: _ Dit teken zit op het toetsenbord onder dezelfde toets als het koppelteken -, maar dan in combinatie met de Shift-toets. Het underscoreteken wordt vaak gebruikt in plaats van een spatie bij namen van bestanden of in een e-mailadres, bijvoorbeeld Jan_van_Gent. Hoe doe je een kleine 2 onderaan? Superscript of subscript toepassen op tekst

  1. Selecteer het teken dat u wilt opmaken als superscript of subscript.
  2. Kies op het tabblad Start in de groep Lettertype het startpictogram voor het dialoogvenster Lettertype.
  3. Ga naar het tabblad Lettertype en schakel onder Effecten het selectievakje Superscript of Subscript in.

Vervolgens, hoe krijg je het geld teken?

Er zijn een paar manieren om het geldteken op een toetsenbord te krijgen. Eén manier is om de Shift-toets ingedrukt te houden en de 4-toets in te drukken. Een andere manier is om de Alt-toets ingedrukt te houden en 0128 te typen op het numerieke toetsenbord. Hoe noem je speciale tekens op letters? Speciale tekens op letters worden meestal accenten genoemd. Accenten kunnen worden gebruikt om verschillende uitspraken, tonen of klemtonen in een woord aan te geven. Ze kunnen ook worden gebruikt om aan te geven dat een letter op een andere manier moet worden gelezen dan normaal, bijvoorbeeld met een hoofdletter.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe typ je Zweedse A?

Op het Amerikaans-internationale toetsenbord dat in Nederland gebruikt wordt, kan onder Microsoft Windows en Linux de å met de combinatie Alt Gr-W worden getypt; de Å met de combinatie Alt Gr-shift-W. Welke leestekens zijn er allemaal? Alle leestekens op een rijtje (met voorbeelden)

  • Punt (.) Een punt gebruik je aan het einde van elke zin, wanneer er geen vraag wordt gesteld of een uitroep wordt gedaan.
  • Vraagteken (?)
  • Uitroepteken (!)
  • Komma (,)
  • Dubbele punt (:)
  • Puntkomma (;)
  • Beletselteken (...)
  • Gedachtestreepje (–)

Je kunt ook vragen waar zit het paragraafteken?

De Alt-codes in Microsoft Windows zijn Alt +0167 en Alt +21. Op Nederlandse QWERTY-toetsenborden kun je ook Shift + Ctrl + Alt + s gebruiken, AltGr+Shift+S werkt ook en is simpeler; Belgische AZERTY-klavieren hebben een toets voor het paragraafsymbool. Hoe krijg je een komma boven de S? Er zijn een paar manieren om een komma te krijgen boven de S. Eén manier is om de shift-toets en de nummer 7-toets tegelijk te gebruiken. Een andere manier is om de Alt-toets ingedrukt te houden en 0160 te typen op het numerieke toetsenbord.

Hoe é in hoofdletter zetten?

De beste manier om é te kapitaliseren is het gebruik van de Unicode-standaard. Deze standaard bepaalt hoe tekens in computertekst worden weergegeven. Om é met hoofdletters te schrijven volgens de Unicode-standaard, zoek je eerst het é-teken op in de Unicode-codetabellen. Het é teken staat op codepunt U+00E9. Vervolgens zet je het codepunt om in de juiste tekencodering. Bijvoorbeeld, in UTF-8 wordt het codepunt U+00E9 weergegeven als de bytevolgorde 0xC3 0xA9.

Door Gabriel

Vergelijkbare artikelen

Hoe schrijf je copyright? :: Hoe typ je Zweedse A?
Handige links