Huis > W > Wat Zijn Apppictogrambadges?

Wat zijn Apppictogrambadges?

Badges met app-pictogrammen vertellen u wanneer u ongelezen meldingen heeft. Een app-pictogrambadge geeft het aantal ongelezen meldingen weer en het is alomtegenwoordig op het app-pictogram. Het is een eenvoudige manier om in één oogopslag te zien of er ongelezen berichten in de Gmail- of Berichten-app staan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Wat is een Meldingsstipje?

Een melding snoozen

Voor sommige apps wordt een stipje weergegeven als u een melding krijgt. Tik op de app met het stipje en houd deze vast om de oudste melding te bekijken.
Daarvan, wat zijn notificaties op je mobiel? Dit zijn de zogenaamde notificaties die je als gebruiker op de hoogte stellen van belangrijke acties of gebeurtenissen, zonder dat je in de betreffende applicatie hoeft te zitten.

Waarom blijft er een 1 staan bij WhatsApp?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom een "1" op WhatsApp kan blijven staan:
1. De persoon die je een bericht stuurt heeft je bericht gelezen, maar nog niet geantwoord.
2. Je hebt een bericht naar een groepschat gestuurd en ten minste één persoon in de groep heeft het gelezen.
3. Je stuurt een bericht naar iemand die geen WhatsApp heeft.
4. Je hebt leesbevestigingen ingeschakeld, zodat je kunt zien wanneer je berichten zijn gelezen.
Als je na deze factoren nog steeds een "1" ziet, is er mogelijk een probleem met de app of je telefoon. Waarom geen cijfer bij WhatsApp? WhatsApp biedt momenteel geen cijfer aan omdat het bedrijf niet over de infrastructuur beschikt om dit te ondersteunen. Het bedrijf werkt aan het uitbouwen van zijn infrastructuur, maar die is er nog niet. WhatsApp is momenteel ook niet van plan om een cijfer aan te bieden, maar dat kan in de toekomst wel gebeuren.

Gerelateerde artikelen

Wat voor spellen zijn er voor VR?

Iron Man PS VR is een van de beste virtual reality games. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een spel genaamd Gran Turismo GT Sport. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een concrete genie. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een drive club. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Resident Evil 7 is compatibel met virtual reality. Het merk is Sony. Het platform is de PS4.

Wat dit betreft, wat betekent het telefoon icoontje?

Betekent Wi-Fi Calling. Wanneer de telefoon met een Wi-Fi netwerk verbonden is, en optie Wi-Fi calling staat aan, worden gesprekken gevoerd over Wi-Fi en niet over mobiele netwerk. Dienovereenkomstig, wat is badges op whatsapp? Meldingen/stroken: Een melding of een strook verschijnt op het scherm. Badges: Een nummer of afbeelding verschijnt op het applicatie-symbool.

Wat zijn stroken op iPhone?

Meldingen van een app op de iPhone of iPad. De melding verschijnt op het scherm in de vorm van een strook als het scherm ontgrendeld is. Deze optie zet u aan bij de 'Instellingen' van een app. U hebt de keuze voor tijdelijke of blijvende stroken. Wat betekent Android systeem inhoud verborgen? In Android zitten diverse bestanden die niet zichtbaar zijn voor de gebruiker. Dit zijn bijvoorbeeld bestanden die de system functionaliteit bevatten of bestanden die gebruikt worden door de herstelomgeving. Sommige van deze bestanden zijn wel toegankelijk via de Android Debug Bridge of een andere methode voor root toegang.

Dienovereenkomstig, wat zijn banners huawei?

Banners huawei zijn kleine beelden die op een website of in een app worden weergegeven. Ze bevatten gewoonlijk een logo of een ander beeld dat de gebruiker naar een andere pagina of app kan leiden. Soms bevatten ze ook tekst, zoals een korte boodschap of een aanbieding.

Door Houston Branecki

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik meldingen uit app? :: Waarom Laden apps niet op nieuwe iPhone?
Handige links