Huis > W > Waarom Laden Apps Niet Op Nieuwe Iphone?

Waarom Laden apps niet op nieuwe iPhone?

Even je iPhone herstarten wil soms wel eens helpen om een vastgelopen download op gang te helpen. Als een gewone herstart niet werkt, kun je ook een wat hardere reboot proberen: dit doe je door de homebutton en de powerknop tegelijk in te drukken. Doe dit totdat het Apple-logo in beeld verschijnt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe gegevens overzetten van kapotte iPhone naar iPhone?

Dit geldt ook als u gegevens van een kapotte iPhone wilt herstellen.

  1. Stap 1. Download iPhone Backup Extractor voor Windows of voor macOS en installeer het.
  2. Stap 2. Volg onze gids voor het herstellen van gegevens van uw iCloud-account of van een iTunes-back-up .
  3. Stap 3. Helemaal klaar.
Hoe kan ik synchroniseren? Je Google-account handmatig synchroniseren
  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Over de telefoon Google-account. Accountsynchronisatie. Tik op het account dat je wilt synchroniseren als je meer dan één account op je telefoon hebt.
  3. Tik op Meer. Nu synchroniseren.

Kun je WhatsApp berichten terughalen zonder back-up?

Nee, je kunt geen WhatsApp-berichten herstellen zonder back-up. Als je geen back-up van je WhatsApp-chats hebt gemaakt, is er geen manier om je berichten terug te halen. Hoe lang blijven WhatsApp berichten bewaard? Volgens WhatsApp worden berichten maximaal 30 dagen op hun servers bewaard. Daarna worden ze verwijderd. Het is echter belangrijk op te merken dat WhatsApp niet garandeert dat berichten na 30 dagen worden verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Daarvan, waar vind ik verwijderde whatsapp berichten?

Back-up. Ondanks dat een bericht verwijderd is, is deze alsnog opgeslagen op de telefoon. Dat komt namelijk omdat WhatsApp backups van je gesprekken maakt. Om alsnog een bericht te lezen verwijderd je WhatsApp van je telefoon en installeer je de app opnieuw. Je kunt ook vragen waar kan ik mijn back-up vinden? Op Android vind je de map terug in het hamburgermenu. Bovenaan de map staat de back-up van je huidige toestel, met daaronder app-backups en opgeslagen data van eerdere smartphones. Tik je op een back-up, dan zie je wat er precies opgeslagen is en hoeveel ruimte de data in beslag neemt.

Waar vind ik de backup van mijn Samsung?

Stap 1. Open Instellingen en tik op Accounts en backup. Stap 2. Tik op Samsung Cloud. Hoe zet ik een reservekopie terug op Iphone? Om een backup te herstellen op je iPhone, ga je naar de instellingen en tik je vervolgens op 'iCloud'. Vervolgens tik je op 'Opslaan en backup'. Je ziet nu bovenin het scherm de optie 'Back-up nu'. Als je daarop tikt, wordt er een backup gemaakt van je huidige gegevens.
Om een backup te herstellen, tik je op de optie 'Back-up herstellen' onderaan het scherm. Je kunt nu kiezen uit een lijst met beschikbare backups. Selecteer de backup die je wilt herstellen en tik vervolgens op 'Herstellen'.

Wat dit betreft, is het goed om je oude simkaart in een nieuwe mobiel te doen?

Als je een nieuw toestel koopt, is het vaak mogelijk om je oude SIM-kaart te gebruiken. Dit hangt echter af van het type toestel dat je aanschaft. Sommige telefoons, zoals de iPhone, gebruiken een speciale SIM-kaart die niet compatibel is met andere telefoons. Als je een nieuw toestel koopt dat gebruikmaakt van een standaard SIM-kaart, kan je je oude SIM-kaart gewoon in je nieuwe telefoon doen.

Door Rodger Hosking

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn Apppictogrambadges? :: Hoe kan ik al mijn apps overzetten?
Handige links