Huis > H > Hoe Reset Je Je Taakbalk?

Hoe reset je je taakbalk?

Open Windows 10-instellingen via de taakbalk:

De eerste en snelste oplossing is: Maak een klik met de rechtermuisknop op Windows 10-bureaublad. Vervolgens moet u de optie selecteren "Aanpassen" in het contextmenu. En ga naar het tabblad "Taakbalk".

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een pictogram in de taakbalk?

Houd de lege ruimte op de taakbalk ingedrukt of klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Taakbalkinstellingen. Als u alle pictogrammen wilt zien die u wilt zien, klikt u op het pictogram dat u wilt zien. Voor pictogrammen die u niet wilt zien, selecteert u Uit.

Hoe krijg ik de onderste balk weer terug?

Verplaats de taakbalk uit de standaardpositie.

  1. Klik op een leeg gedeelte van de taakbalk.
  2. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de muisaanwijzer naar de plaats op het scherm waar u de taakbalk wilt neerzetten.
  3. Laat de muisknop los zodra de taakbalk op de gewenste plaats staat.
Trouwens, waar is mijn taakbalk? Probeer deze als volgt te herstellen: Druk Rechtermuisknop op je bureaublad en kies voor Aan Persoonlijke Voorkeur Aanpassen. In de Rechteronderkant, kies voor de optie Taakbalk. Haal het vinkje weg voor Taakbalk Automatisch Verbergen.

Kan taakbalk niet meer aanklikken?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet meer op uw taakbalk kunt klikken. Een mogelijkheid is dat de taakbalk is ingesteld op "automatisch verbergen". Om te controleren of dit het geval is, klikt u met de rechtermuisknop op de taakbalk en kijkt u of er een vinkje staat naast "De taakbalk automatisch verbergen". Is dat het geval, haal dan het vinkje weg en de taakbalk verschijnt weer.
Een andere mogelijkheid is dat de taakbalk verborgen is achter een ander venster. U kunt dit controleren door uw muis naar de onderkant van het scherm te bewegen (waar de taakbalk zich normaal gesproken bevindt). Ziet u de contouren van de taakbalk verschijnen, dan is deze waarschijnlijk verborgen achter een ander venster. Om de taakbalk naar voren te halen, klikt u gewoon op de taakbalk of gebruikt u de sneltoets Windows-toets+T.
Als geen van deze oplossingen werkt, is uw taakbalk mogelijk bevroren. Om een bevroren taakbalk op te lossen, kun je proberen je computer opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, kunt u proberen de taakbalk te resetten door naar Instellingen > Persoonlijk > Taakbalk te gaan. Klik onder de sectie "De taakbalk resetten" op de knop "Resetten". Mensen vragen ook: hoe kan ik een programma aan de taakbalk toevoegen? Klik in Windows 10 met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteer Taakbalkinstellingen. Klik onder de sectie Meldingsgebied op de koppeling Systeempictogrammen in- of uitschakelen. Schakel het selectievakje Aan in voor de app die u aan de taakbalk wilt toevoegen.

Gerelateerde artikelen

Hoe geef je een iPhone een harde reset?

De aan/uit-knop en de volumeknop moeten tegelijkertijd worden ingedrukt. Wanneer het Apple logo verschijnt, kunt u de knoppen loslaten.

Daarvan, hoe heet de balk onderaan je scherm?

De Taakbalk neemt een centrale plek in bij Windows. Dit is de balk onderin het scherm. Hier staan de Startknop en pictogrammen van programma's. Dienovereenkomstig, waarom blijft mijn taakbalk staan? Druk op je Windows-toets + I samen om je te openen instellingen . Klik vervolgens op Personalisatie en selecteer Taakbalk . klik in het linkerdeelvenster op Taakbalk kies de opties Verberg automatisch de taakbalk in bureaubladmodus en automatisch de taakbalk verbergen in tabletmodus .

Dienovereenkomstig, hoe tabblad verschuiven?

Houd Ctrl ingedrukt en sleep de tab van het werkblad naar de gewenste locatie. Mensen vragen ook: waar is de taakbalk in windows 10? De taakbalk bevindt zich in Windows 10 onderaan het scherm. Hij kan verborgen zijn als u automatisch verbergen hebt ingeschakeld. Om de taakbalk weer te geven, beweegt u gewoon uw muis naar de onderkant van het scherm.

En nog een vraag, hoe krijg ik mijn werkbalk terug in outlook?

Er zijn een paar verschillende manieren om je werkbalk terug te krijgen in Outlook. Eén manier is om naar het menu Beeld te gaan en Werkbalken te selecteren. Dit toont een lijst met alle werkbalken die beschikbaar zijn in Outlook. Als de werkbalk die u zoekt er niet bij staat, kunt u proberen de werkbalken terug te zetten naar hun standaardinstellingen. Ga hiervoor naar het menu Beeld en selecteer Werkbalken resetten.

Door Vaclav Deviva

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je de taakbalk weer terug? :: Kan niet meer klikken op taakbalk Windows 10?
Handige links