Huis > K > Kan Niet Meer Klikken Op Taakbalk Windows 10?

Kan niet meer klikken op taakbalk Windows 10?

Voer de volgende stappen uit om dit probleem op te lossen: Druk op ALT + TAB om naar een ander programma te schakelen. Klik op Start, wijs Instellingen aan en klik op taakbalk & menu Start. Schakel op het tabblad taakbalkopties het selectievakje altijd op voorgrond in om het te selecteren en klik vervolgens op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe reset je je taakbalk?

Open Windows 10-instellingen via de taakbalk:

De eerste en snelste oplossing is: Maak een klik met de rechtermuisknop op Windows 10-bureaublad. Vervolgens moet u de optie selecteren "Aanpassen" in het contextmenu. En ga naar het tabblad "Taakbalk".
Hoe krijg ik de onderste balk weer terug? Verplaats de taakbalk uit de standaardpositie.

  1. Klik op een leeg gedeelte van de taakbalk.
  2. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de muisaanwijzer naar de plaats op het scherm waar u de taakbalk wilt neerzetten.
  3. Laat de muisknop los zodra de taakbalk op de gewenste plaats staat.

Dienovereenkomstig, waar is mijn taakbalk?

Als uw taakbalk niet zichtbaar is, kan dat zijn omdat deze is uitgeschakeld of is ingesteld op "Automatisch verbergen". Om te controleren of uw taakbalk is uitgeschakeld, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteert u "Eigenschappen". Als het tabblad "Taakbalk" niet aanwezig is, is uw taakbalk uitgeschakeld. Om uw taakbalk in te schakelen, gaat u naar het tabblad "Bureaublad" en selecteert u "Bureaublad aanpassen". Vink het vakje "Taakbalk weergeven" aan en klik op "OK".
Als uw taakbalk is ingesteld op "Automatisch verbergen", wordt deze verborgen totdat u uw muisaanwijzer naar de onderkant van het scherm beweegt. Om deze instelling te wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteert u "Eigenschappen". Onder het tabblad "Taakbalk" schakelt u het selectievakje "Taakbalk automatisch verbergen" in en klikt u op "OK". Kan taakbalk niet meer aanklikken? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet meer op uw taakbalk kunt klikken. Een mogelijkheid is dat de taakbalk is ingesteld op automatisch verbergen en momenteel verborgen is. Om te controleren of dit het geval is, gaat u met uw muis over de plaats waar de taakbalk zou moeten staan. Als deze niet verschijnt, klik dan met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van uw bureaublad en selecteer "Taakbalkinstellingen". Controleer onder het tabblad "Taakbalk" of de optie "De taakbalk automatisch verbergen" niet is geselecteerd.
Een andere mogelijkheid is dat er een programma op de achtergrond draait dat voorkomt dat u op de taakbalk kunt klikken. Probeer het Taakbeheer te openen (druk op Ctrl+Shift+Esc) en beƫindig alle programma's die u niet nodig hebt.
Als geen van deze oplossingen werkt, kan er een ernstiger probleem met Windows zijn. Probeer uw computer opnieuw op te starten en kijk of dat het probleem verhelpt. Zo niet, dan moet u misschien uw pc opnieuw instellen of Windows opnieuw installeren.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe kan ik een programma aan de taakbalk toevoegen?

Apps vastmaken aan de taakbalk

Selecteer Start, schuif naar de app die u wilt vastmaken en houd de app ingedrukt (of klik met de rechtermuisknop). Selecteer Meer > Aan taakbalk vastmaken.
Mensen vragen ook: hoe heet de balk onderaan je scherm? De Taakbalk neemt een centrale plek in bij Windows. Dit is de balk onderin het scherm. Hier staan de Startknop en pictogrammen van programma's.

Daarvan, waarom blijft mijn taakbalk staan?

Druk op je Windows-toets + I samen om je te openen instellingen . Klik vervolgens op Personalisatie en selecteer Taakbalk . klik in het linkerdeelvenster op Taakbalk kies de opties Verberg automatisch de taakbalk in bureaubladmodus en automatisch de taakbalk verbergen in tabletmodus . Hoe tabblad verschuiven? Om de tab te verschuiven, houdt u de shift-toets ingedrukt en drukt u vervolgens op de tab-toets.

En nog een vraag, waar is de taakbalk in windows 10?

De taakbalk staat standaard onderaan het scherm. U kunt hem echter ook verplaatsen naar de bovenkant, linkerkant of rechterkant van het scherm als u daar de voorkeur aan geeft. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van de taakbalk en selecteer "Taakbalkinstellingen". Onder de sectie "Taakbalklocatie op het scherm" gebruikt u het vervolgkeuzemenu om de gewenste locatie te kiezen.

Door Puff Kovarovic

Vergelijkbare artikelen

Hoe reset je je taakbalk? :: Waar is de taakbalk in Windows 10?
Handige links