Huis > H > Hoe Meerdere Rijen Invoegen Word?

Hoe meerdere rijen invoegen word?

Tip: Als u meerdere rijen (of kolommen) tegelijk wilt invoegen, selecteert u zoveel rijen of kolommen als u wilt toevoegen voordat u op het besturingselement Invoegen klikt. Als u bijvoorbeeld twee rijen boven een rij wilt invoegen, selecteert u eerst twee rijen in de tabel en klikt u vervolgens op Boven invoegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Hoe maak ik een tabel?

Tabel maken

  1. Open een Word-document.
  2. Klik op de plek waar u een tabel wilt invoegen.
  3. Klik op het tabblad Invoegen.
  4. Klik op Tabel > Tabel invoegen.
  5. Vul onder Tabelgrootte' het aantal kolommen en rijen in.
  6. Onder 'Werking van AutoAanpassen' staan opties om de grootte van de tabel te bepalen.
  7. Klik op OK.
Welke stappen zijn genomen bij het invoegen en opmaken van de tabel? Wat wilt u doen?
  1. Stijlen voor tabellen gebruiken om een hele tabel op te maken.
  2. Randen toevoegen of verwijderen.
  3. Rasterlijnen weergeven of verbergen.
  4. Een cel, rij of kolom toevoegen.
  5. Een cel, rij of kolom verwijderen.
  6. Cellen samenvoegen of splitsen.
  7. Tabelkoppen op opeenvolgende pagina's herhalen.

Je kunt ook vragen hoe maak je een tabel kleiner in word?

Als u een tabel in Word kleiner wilt maken, kunt u dat doen door de kolombreedtes aan te passen of door het lettertype te verkleinen. Om de kolombreedtes aan te passen, selecteert u de hele tabel en gaat u naar het tabblad Indeling. Klik in de groep Celgrootte op Kolombreedte en voer de gewenste breedte in. Om de lettergrootte te verkleinen, selecteert u de hele tabel en gaat u naar het tabblad Home. Klik in de groep Lettertype op het keuzemenu Lettergrootte en selecteer de gewenste lettergrootte. Men kan zich ook afvragen: hoe maak ik kolommen in word 2010? Er zijn een paar manieren om kolommen te maken in Word 2010. Eén manier is om naar het tabblad Pagina-indeling te gaan en op de knop Kolommen te klikken. Dit opent een menu met verschillende kolomopties. Een andere manier is om de tekst te selecteren die u in kolommen wilt plaatsen en vervolgens naar het tabblad Paginaopmaak te gaan en op Kolommen te klikken. Dit zet de geselecteerde tekst in kolommen.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Daarvan, hoe voeg je een kolom toe?

Eén kolom invoegen: Klik met de rechtermuisknop op de hele kolom rechts van de positie waar u de nieuwe kolom wilt toevoegen en selecteer vervolgens Kolommen invoegen. Meerdere kolommen invoegen: Selecteer hetzelfde aantal kolommen rechts van de positie waar u nieuwe kolommen wilt toevoegen. Daarvan, hoe voeg je een extra kolom toe in excel? Cellen invoegen

  1. Selecteer de cel of het cellenbereik rechts van of boven de locatie waar u extra cellen wilt invoegen.
  2. Houd Control ingedrukt, klik op de geselecteerde cellen en klik vervolgens in het snelmenu op Invoegen.

Hoe moet je cellen samenvoegen in Word?

Cellen samenvoegen

Selecteer de cellen die u wilt samenvoegen. Selecteer Indeling > Cellen samenvoegen. Als u het samenvoegen ongedaan wilt maken, selecteert u de cellen en vervolgens Samenvoeging van cellen opheffen.
Hoe maak je een overzichtelijke tabel? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Enkele mogelijke methoden zijn het gebruik van een tabellay-out, het gebruik van duidelijke CSS-styling, of het gebruik van een responsief ontwerp.

Hoe maak je een tabel in spreadsheets?

Er zijn een paar verschillende manieren om een tabel te maken in spreadsheets. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van de tabelfunctie in uw spreadsheetprogramma. Daarmee kunt u een basistabel maken met koppen en rijen.
Een andere manier om een tabel te maken is door de gegevensinvoerfuncties van uw software te gebruiken. Zo kunt u een complexere tabel maken met meerdere kolommen en rijen.
Je kunt ook de tekenfuncties in je software gebruiken om een tabel te maken. Dit is een creatievere manier om een tabel te maken en kan gebruikt worden om verschillende ontwerpen te maken.

Door Noreen Lipman

Vergelijkbare artikelen

Waar staat Tabelontwerp in Word? :: Hoe verwijder je een tabel in Google Docs?
Handige links