Huis > H > Hoe Haal Ik Een App Uit De Sluimerstand?

Hoe haal ik een app uit de sluimerstand?

appappsuitsluimerstandhalen

Zoek hem zo op:

  1. Open de Instellingen.
  2. Tik op Apparaatonderhoud > Batterij > Energiebeheer app.
  3. Tik op schuifje achter 'Ongebruikte apps laten sluimeren' om de functie aan en uit te zetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je 1 pagina uit een PDF-bestand?

Het commando Verwijderen kan worden gebruikt om pagina's te verwijderen.

Mensen vragen ook: wat gebeurt er als je een app in sluimerstand zet?

※ 'Sluimerende apps' draaien niet op de achtergrond en ontvangen mogelijk geen updates en/of meldingen. Welke apps slurpen batterij? Van de apps die automatisch zijn geactiveerd is Facebook de grootste energieslurper. Google Maps en Facebook Messenger volgen. Als er gekeken wordt naar het verbruik wanneer de applicaties daadwerkelijk worden aangezet, dan staat Snapchat op de eerste plaats, gevolgd door Spotify en de communicatie-app LINE.

Dienovereenkomstig, wat is achtergrondactiviteit iphone?

Er zijn twee soorten uitvoering op de achtergrond in iOS: background fetch en background tasks. Met background fetch kan uw app op de achtergrond worden gewekt zodat hij nieuwe gegevens van het netwerk kan ophalen. Met achtergrondtaken kan uw app een beperkte reeks taken op de achtergrond uitvoeren, zoals het afspelen van audio of het ophalen van GPS-locatiegegevens. Men kan zich ook afvragen: wat doet whatsapp op de achtergrond? WhatsApp gebruikt de internetverbinding van je telefoon (4G/3G/2G/EDGE of Wi-Fi, indien beschikbaar) om je vrienden en familie te laten berichten en bellen. Schakel over van SMS naar WhatsApp om berichten, oproepen, foto's, video's, documenten en gesproken berichten te verzenden en te ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je een achtergrond weg?

Ga naar Remove.bg en selecteer een foto en open deze om de achtergrond te verwijderen.

Men kan zich ook afvragen: waarom krijg ik geen meldingen meer?

Ga na of je meldingen hebt ingeschakeld op je telefoon. Android Instellingen-app > Apps (sommige gebruikers moeten dan nog naar Apps beheren gaan) > Signal > ga na of 'Toon meldingen' is ingeschakeld. > Meldingen > Schakel berichtmeldingen in. Dienovereenkomstig, wat is slaapstand telefoon? Na een bepaalde tijd gaat je toestel vanzelf in slaapstand om de batterij te besparen. Dit is een handige functie, maar kan voor frustratie zorgen wanneer deze tijd te kort is. Open hiervoor de instellingen van je toestel. Kies in het menu Weergave of Display.

Trouwens, hoe zet je spaarstand uit?

hoespaarstand

Via het Bedieningspaneel

  1. Activeer het scherm van je Apple Watch.
  2. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm om het Bedieningspaneel te openen.
  3. Tik op het batterijpercentage.
  4. Verschuif de schakelaar voor de Spaarstand.
Wat dit betreft, hoe kun je zien welke apps actief zijn? Er zijn een paar manieren om te zien welke apps actief zijn:
Controleer het pictogram van de app op het startscherm van het apparaat. Als het pictogram gemarkeerd is of een badge heeft, is het actief.
Open de app en controleer of deze op de achtergrond draait. De meeste apps hebben een melding in de statusbalk als ze op de achtergrond draaien.
Controleer het batterijgebruik van de app. Als de app een aanzienlijke hoeveelheid batterij gebruikt, is hij waarschijnlijk actief.

Welke apps draaien op achtergrond iPhone?

Er zijn verschillende apps die op de achtergrond draaien op de iPhone. Enkele van deze apps zijn muziekstreaming-apps, GPS-apps en apps voor sociale media. Hoewel de meeste apps gesloten blijven wanneer u naar een andere app overschakelt, blijven sommige apps op de achtergrond draaien om u de best mogelijke ervaring te bieden. Muziekstreaming-apps zoals Pandora en Spotify blijven bijvoorbeeld op de achtergrond muziek afspelen, zelfs als je de app niet actief gebruikt. Ook GPS-apps als Waze en Google Maps blijven u een routebeschrijving geven, zelfs als u de app niet actief gebruikt. Sociale media-apps zoals Facebook en Twitter blijven ook op de achtergrond draaien om je te voorzien van de laatste updates van je vrienden en volgers.

Door Tound

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je een app afsluiten? :: Wat verdienen de ploegen in de Tour de France?
Handige links