Huis > H > Hoe Moet Je Een App Afsluiten?

Hoe moet je een app afsluiten?

Apps sluiten

Eén app sluiten: Swipe omhoog vanaf de onderkant, houd even vast en haal dan je vinger van het scherm. Swipe daarna omhoog op de app. Alle apps sluiten: Swipe omhoog vanaf de onderkant, houd even vast en haal dan je vinger van het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Trouwens, wat zegt batterijconditie?

De maximumcapaciteit van de batterij

In het scherm 'Batterijconditie' vindt u informatie over de maximale batterijcapaciteit en de piekprestaties. Bij de maximale batterijcapaciteit wordt de batterijcapaciteit van het apparaat gemeten in vergelijking met toen de batterij nieuw was.
Bovendien, wat gebruikt veel stroom iphone? Apple heeft een batterijmeter in iOS toegevoegd, die te vinden is via Instellingen > Batterij. Daaruit kun je afleiden welke apps vooral veel stroom verbruiken. Dit zijn niet altijd de meest hongerige apps; het kunnen ook apps zijn die je gewoon veel gebruikt, zoals WhatsApp.

Welke apps zijn actief op iPhone?

Om erachter te komen welke apps actief zijn op uw iPhone, dubbelklikt u op de Home-knop om de multitasking-balk weer te geven. De multitasking-balk toont alle apps die momenteel op uw iPhone actief zijn. Trouwens, hoe moet je de achtergrond van whatsapp veranderen? Er zijn twee manieren om de achtergrond in WhatsApp te wijzigen. De eerste manier is om naar je Instellingen te gaan, op Chats te tikken en op Chatachtergrond te tikken. Van daaruit kun je een van de standaard WhatsApp-achtergronden selecteren of op Mijn foto's tikken om een foto uit je galerij te selecteren.
De tweede manier om je WhatsApp-achtergrond te wijzigen is door naar een chat te gaan, op de drie puntjes in de rechterbovenhoek te tikken en op Meer te tikken. Van daaruit tik je op Wallpaper en kun je opnieuw een van de standaard WhatsApp-achtergronden selecteren of op Mijn foto's tikken om een foto uit je galerij te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat is verversen op achtergrond?

Ververs op achtergrond gebruiken

Als u wilt dat inactieve apps op nieuwe inhoud controleren, gaat u naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Ververs op achtergrond' en schakelt u 'Ververs op achtergrond' in.
Dit in overweging nemend, waarom werkt ververs op achtergrond niet? Tik op Instellingen. Tik op Algemeen. Tik op Ververs op achtergrond. Bepaal bij 'Ververs op achtergrond' of deze functie aan of uit moet staan.

Trouwens, wat is nachtstand samsung?

Android 9 en hoger

Maar in deze softwareversie kun je ook kiezen voor 'Nachtstand'. In dit geval geeft het inschakelen van de nachtstand geen warmer maar donkerder licht met de kanttekening dat dit alleen werkt voor Samsung-apps. Deze nachtstand schakel je zo in: Ga naar Instellingen > Scherm.
En nog een vraag, hoe kan ik slaapstand inschakelen? Slaapstand is een proces waarbij uw computer zijn huidige toestand opslaat op een harde schijf of solid state drive en vervolgens uitschakelt. Wanneer u de computer weer inschakelt, wordt de opgeslagen toestand hersteld.
Slaapstand kan worden ingeschakeld in de sectie Energie-opties van het Windows Configuratiescherm.

Dit in overweging nemend, wat is notificaties toestaan?

Er zijn een paar dingen die meldingen op uw apparaat kunnen toestaan. Het kan een instelling in de app zelf zijn, of het kan een instelling op uw apparaat zijn. Op een iPhone kunt u bijvoorbeeld naar Instellingen > Meldingen gaan om een lijst te zien van apps die toestemming hebben om u meldingen te sturen. Als een app is ingeschakeld, ziet u opties om meldingen, geluiden en badges toe te staan. Je kunt er ook voor kiezen om meldingen op het vergrendelingsscherm te laten verschijnen, en je kunt zelf bepalen hoe je ze wilt groeperen.

Door Wei

Vergelijkbare artikelen

Kun je met Gmail in teams? :: Hoe haal ik een app uit de sluimerstand?
Handige links