Huis > K > Kan Je Apple Id Saldo Overzetten?

Kan je Apple ID saldo overzetten?

Nee dat kan idd niet, gewoon opmaken dus… Dat kan ook niet met iTunes saldo. iTunes saldo komt van een giftcard en kun je alleen gebruiken om apps mee te kopen. Als je geld of apps cadeau wilt doen/delen met andere moet je een creditcard aan je account gekoppeld hebben.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe app aankoop annuleren?

Voor Android geldt dat je twee uur de tijd hebt om geld terug te vragen bij het kopen van een app. Na die 2 uur moet je contact opnemen met de app-ontwikkelaar. Er is geen annuleringsperiode voor in-app aankopen. Je moet dan rechtstreeks contact opnemen met de ontwikkelaar of met Google. Mensen vragen ook: hoe werkt een itunes gift card? Je gebruikt eigenlijk een soort van 'prepaidkaart' op je iPhone, iPad, Mac of Windows-pc. Wanneer je een fysieke App Store & iTunes-cadeaubon hebt gekregen, kras je eerst de 16 cijferige-code op de achterkant open. Wanneer je een digitale kaart hebt ontvangen, staat deze code in het mailtje.

Dus, wat moet je doen als je icloud vol is?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen als uw iCloud vol is:
Controleer eerst welke apps de meeste ruimte innemen in je iCloud. U kunt dit doen door naar Instellingen > iCloud > Opslag te gaan. Van hieruit kunt u zien hoeveel ruimte elke app gebruikt.
Als je grote bestanden hebt die je niet meer nodig hebt, kun je ze uit je iCloud verwijderen.
U kunt ook proberen uw iCloud-opslag te optimaliseren door naar Instellingen > iCloud > Opslag > Opslag beheren te gaan. Daar krijgt u een aantal opties om ruimte vrij te maken, zoals het verwijderen van oude back-ups of het uitschakelen van Fotostream. Hoe kan ik mijn iCloud opslag vergroten? Er zijn een paar manieren waarop u uw iCloud-opslag kunt vergroten:
U kunt meer opslagruimte kopen bij Apple. Er zijn drie niveaus waaruit u kunt kiezen: 50 GB, 200 GB of 2 TB.
Je kunt bestanden die je niet meer nodig hebt uit je iCloud verwijderen. Dit doe je door naar Instellingen > iCloud > Opslag beheren te gaan. Hier kun je zien hoeveel opslagruimte je nog hebt en wat er in je iCloud in beslag wordt genomen.
U kunt ook uw opslagruimte op uw apparaat optimaliseren. Dit betekent dat bepaalde bestanden alleen op je apparaat worden opgeslagen en niet in je iCloud. Dit kun je doen door naar Instellingen > iCloud > Opslag > Opslag beheren te gaan. Van hieruit kunt u Opslag optimaliseren inschakelen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Bovendien, wat is het vermogen van apple?

In totaal boekte Apple een recordomzet van 123,9 miljard dollar, waar dat een jaar geleden nog 95,7 miljard dollar was. Ook op het vlak van de winst deed het bedrijf goede zaken. Die steeg van 28,8 miljard dollar naar 34,6 miljard dollar. Kun je iCloud kopen met iDEAL? Wanneer je apps wilt kopen, of meer ruimte in iCloud nodig hebt, kun je dat in de App Store op verschillende manieren betalen. In Nederland is iDEAL erg populair, een standaard die door bijna alle banken ondersteund wordt.

Hoe log je uit op je Apple ID?

Uitloggen op uw iPhone, iPad of iPod touch

  1. Ga naar 'Instellingen' > [uw naam].
  2. Scrol helemaal naar beneden.
  3. Tik op 'Log uit'.
  4. Voer uw Apple ID-wachtwoord in en tik op 'Schakel uit'.
  5. Schakel de gegevens in waarvan u een kopie op uw apparaat wilt bewaren.
  6. Tik op 'Log uit'.
Je kunt ook vragen hoe zet ik itunes op mijn pc? Om iTunes aan uw pc toe te voegen, moet u het programma eerst downloaden van de iTunes-website. Zodra het programma is gedownload, dubbelklik je op het installatiebestand om het installatieproces te beginnen. Tijdens het installatieproces wordt u gevraagd een locatie te kiezen voor de installatie van het programma. Zodra het installatieproces is voltooid, wordt iTunes aan uw pc toegevoegd.

Dienovereenkomstig, waarom zie ik mijn iphone niet in itunes?

Als u uw iPhone niet ziet in iTunes, kan dat komen doordat "Zoek mijn iPhone" is ingeschakeld in uw instellingen. Om dit op te lossen, moet je "Zoek mijn iPhone" uitschakelen op je apparaat. Als dat gebeurd is, zou je je iPhone in iTunes moeten kunnen zien.

Door Caldera Drainer

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik zien hoeveel MB ik nog heb Vodafone? :: Wat kan ik doen met saldo op Apple ID?
Handige links