Huis > K > Kan Je Word Laten Voorlezen?

Kan je word laten voorlezen?

Open Microsoft Word en open het document waarvan u wilt dat het programma het aan u voorleest. U kunt ook een stuk tekst typen. Klik met de muis in het document om de tekstcursor te plaatsen op de plaats waar vanaf het spreken moet beginnen. Druk op de groene knop Afspelen op de werkbalk of druk op de toets F7.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Hoe laat je je Macbook voorlezen?

De dicteerfunctie van een Apple-product zet gesproken woord om naar tekst. De functie zit standaard in een Macbook en moet binnen het Apple-menu ingeschakeld worden. Er bestaat ook een optie om de dicteerfunctie offline te gebruiken onder de optie 'Verbeterd dicteren'. Wat is Google speech? Gesproken zoekopdrachten en spraakacties met 'Hey Google' gebruiken. Met je stem kun je acties uitvoeren, zoals zoeken, routes opvragen en herinneringen instellen. Als je bijvoorbeeld wilt weten of er regen wordt voorspeld, zeg je: 'Hey Google, heb ik morgen een paraplu nodig?'

Wat dit betreft, wat is samsung tts?

Samsung TTS is een tekst-naar-spraak engine die is ontwikkeld door Samsung Electronics. Het zet tekst om in spraak en is ontworpen om te werken met producten van Samsung Electronics. Wat is de menuknop op de afstandsbediening? De menuknop op de afstandsbediening is de knop waarmee het menu op het tv-scherm wordt geopend. Hij bevindt zich meestal in het midden van de afstandsbediening en er staat een afbeelding van een menu op. Als u op de menuknop drukt, verschijnt het menu op het scherm.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Hoe zet ik de gesproken ondertiteling uit?

Aan- en uitzetten gesproken ondertiteling

Gesproken ondertiteling kun je aan- en uitzetten door met de afstandsbediening het menu van de tv-ontvanger te openen. Er zal in het configuratiemenu een optie 'taalinstellingen' aanwezig zijn, waar de gesproken ondertiteling aan- en uitgezet kan worden.
Bovendien, is bixby ook in het nederlands? Bixby is een virtuele assistent, ontworpen door Samsung. Bixby maakt het mogelijk om je Samsung smartphone of tablet bijna volledig met je stem te bedienen. Op dit moment is het nog niet mogelijk om deze spraakopdrachten in het Nederlands te geven.

Dus, welke browser kan voorlezen?

Eenvoudig de tekst beluisteren op een webpagina. Met een paar handelingen kun je functies toevoegen aan je browser, bijvoorbeeld Google Chrome. Zo kun je je browser eenvoudig uitbreiden met een voorleesfunctie. Zo'n extensie leest de tekst op de webpagina met een computerstem voor. Dus, kan google docs voorlezen? Ja, Google Docs kan voorlezen. Open daarvoor het document dat u wilt laten voorlezen en klik op Extra > Voorlezen met stem. Een tekst-naar-spraakprogramma wordt geopend en u kunt de voorleessnelheid en de stem aanpassen.

Kun je ook voorlezen?

Ja, u kunt ook voorlezen. Hiervoor kunt u de ingebouwde tekst-naar-spraak (TTS) functie van uw toestel gebruiken. Deze zet de tekst op het scherm om in spraak, die u dan kunt horen via de luidsprekers van het toestel. Om TTS op uw toestel in te schakelen, moet u naar het menu Instellingen gaan en zoeken naar de opties "Spraak" of "TTS". Zodra u TTS hebt ingeschakeld, kunt u de tekst selecteren die u wilt horen en op de knop "Spreken" tikken.

Door Coltun Canuet

Vergelijkbare artikelen

Wat is Samsung TTS? :: Kan Google Docs voorlezen?
Handige links