Huis > H > Hoe Kun Je Zien Welke Apps Je Hebt Gedownload?

Hoe kun je zien welke apps je hebt gedownload?

Open de App Store-app. Tik op de accountknop of op uw foto of initialen bovenaan het scherm. Tik op 'Aankopen'. Als u 'Delen met gezin' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe zet ik een app op mijn Samsung telefoon?

Apps downloaden

  1. Ga naar 'Home'-scherm en klik rechts onderin op 'Apps' (Bij tablets staat dit icoontje rechts bovenin)
  2. Selecteer in dit overzicht de 'Play Store'
  3. Type vervolgens bovenin de app die je zoekt.
  4. Klik in de zoekresultaten de app die je wilt downloaden en installeren.
Daarvan, hoe download je app? Een app downloaden voor je smartphone of tablet doe je in een app store . Daar vind je alle beschikbare apps. Je kunt kiezen tussen betaalde en gratis apps.

Waar vind ik apps op Samsung telefoon?

Om apps op een Samsung-telefoon te vinden, opent u de Samsung Galaxy Store vanaf het startscherm. Tik vervolgens op het pictogram Zoeken boven in het scherm en typ de naam van de app die u zoekt. U kunt ook door apps per categorie bladeren. Wat dit betreft, hoe kan ik een app downloaden op mijn laptop? Ervan uitgaande dat u een app op uw laptop wilt downloaden, zijn er een paar manieren waarop u dit kunt doen. Eén manier is om de app eerst op uw telefoon te downloaden en dan een USB-kabel te gebruiken om uw telefoon op uw laptop aan te sluiten. Zodra de telefoon is aangesloten, zou je de app op je laptop moeten kunnen zetten. Een andere manier om een app op je laptop te downloaden is door de gewenste app te vinden in de Google Play Store en vervolgens de knop "Download APK" te gebruiken om de app op je computer te downloaden. Zodra de app is gedownload, kunt u een Android-emulator zoals Bluestacks gebruiken om de app op uw laptop te installeren en uit te voeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Waar vind ik mijn Google Play account?



Een Google-account of ander account toevoegen aan je telefoon

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Accounts.
  3. Tik onderaan op Account toevoegen.
  4. Tik op het type account dat je wilt toevoegen.
  5. Volg de instructies op het scherm.
Hoe voeg je een apparaat toe aan Play Store? Zonder enige moeite kunt u als volgt een apparaat toevoegen aan uw Google Play-account: Start de app Instellingen op uw Android-, Chromebook- of iOS-apparaat. Vervolgens moet u Accounts selecteren (Gebruikers en Accounts op sommige apparaten). Kies vervolgens Toevoegen.

Waarom betaal ik voor Google Play?

Google heeft ondersteuning voor iDeal toegevoegd aan de Play Store voor alle gebruikers. Daardoor kunnen klanten van Nederlandse banken nu apps, films en boeken kopen zonder dat ze een creditcard of een PayPal-account nodig hebben. Volgens Google is betalen met iDeal per direct voor alle gebruikers beschikbaar. Wat kost Google Play? Google Play is een dienst van Google waarmee je apps, games, muziek, films, boeken en meer kunt kopen en downloaden. De dienst is gratis te gebruiken, maar je betaalt wel voor de aankopen die je doet.

Hoe kun je zien of een app gratis is?

Er zijn een aantal manieren waarop je kunt zien of een app gratis is. Als je naar de app store gaat, zie je vaak een aanduiding van de prijs naast de app. Als er geen prijs staat, is de app gratis. Je kunt ook de beschrijving van de app lezen om te zien of de app gratis is of niet. Soms geeft de app store ook aan dat een app gratis is als je naar de app gaat.

Door Clark Lathrum

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je je saldo verhogen? :: Hoe krijg je Google Play Store terug?
Handige links