Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Tekstvak In Word?

Hoe verwijder je een tekstvak in Word?

Een tekstvak verwijderen

  1. Klik op de rand van het tekstvak dat u wilt verwijderen en druk vervolgens op Delete.
  2. Als u meerdere tekstvakken tegelijkertijd wilt verwijderen, houdt u de toets Ctrl ingedrukt, klikt u achtereenvolgens op de rand van elk tekstvak en drukt u op Delete.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Dienovereenkomstig, hoe maak je tekst vet in excel?

Als u enkele niet-aaneengesloten specifieke tekens in een tekstreeks vet wilt maken, kunt u proberen deze toe te passen Superscript / Subscript functie van Kutools for Excel. knop om andere karakters te zien, en ga door met het vet maken van de karakters. Hoe tekstvak invoegen in Word Online? Een tekstvak toevoegen

  1. Ga naar >Tekstvak invoegen.
  2. Klik in het bestand waar u het tekstvak wilt invoegen, houd de muisknop ingedrukt en sleep om het tekstvak zo groot mogelijk te maken.
  3. Nadat u het tekstvak hebt getekend, klikt u erin om tekst toe te voegen.

Men kan zich ook afvragen: wat is de opmaak?

De opmaak is het proces van het organiseren van gegevens in een specifieke structuur. Het wordt vaak gebruikt om gegevens gemakkelijker leesbaar te maken of om ze compatibeler te maken met een bepaald systeem. Er zijn veel verschillende soorten opmaak, en de specifieke opmaak die wordt gebruikt hangt af van de behoeften van de gegevens en het systeem waarin ze worden gebruikt. Wat is een ander woord voor opmaak? De term "opmaak" kan een paar verschillende dingen betekenen als het gaat om computers en digitale media. In het algemeen verwijst opmaak naar de lay-out en organisatie van gegevens of inhoud. Dit kan dingen omvatten als het lettertype, de grootte en de kleur van de tekst, maar ook de ruimte tussen paragrafen, afbeeldingen en andere elementen. Opmaak kan ook verwijzen naar de manier waarop gegevens worden opgeslagen op een computer of ander apparaat, zoals het bestandsformaat van een document of de codering van een video.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Dienovereenkomstig, hoe maak ik een invulveld in word?

Een keuzelijst met invoervak of een vervolgkeuzelijst invoegen

  1. Ga naar Ontwikkelaars > Inhoudsbesturingselement met invoervak inhoudsbesturingselement of vervolgkeuzelijst inhoudsbeheer .
  2. Selecteer het inhoudsbesturingselement en selecteer vervolgens Eigenschappen.
Dit in overweging nemend, hoe maak je een kader op word? Een rand toevoegen aan een pagina
  1. Ga naar Ontwerp > paginaranden.
  2. Maak selecties voor hoe de rand eruit moet zien.
  3. Als u de afstand tussen de rand en de rand van de pagina wilt aanpassen, selecteert u Opties. Maak uw wijzigingen aan en selecteer OK.
  4. Selecteer OK.

Waar staat tekstvak?

Tekstvak maken

  • Klik in een Word-document op het tabblad Invoegen.
  • Klik in de groep 'Tekst' op Tekstvak > Tekstvak maken.
  • De muisaanwijzer is in een kruis veranderd.
  • Klik in het document op de plek waar het tekstvak moet komen, houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep het vak naar de gewenste grootte.
Mensen vragen ook: hoe maak je een voorblad in word online? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan afhangen van de versie van Word die u gebruikt en van uw persoonlijke voorkeuren. Er zijn echter een paar algemene tips die kunnen helpen.
Als u Microsoft Word gebruikt, kunt u een voorblad maken door een vooraf ontworpen voorblad in te voegen via het tabblad "Invoegen". Klik hiervoor op het tabblad "Invoegen" en vervolgens op "Voorblad" in de sectie "Pagina's". U krijgt dan een selectie van verschillende omslagpagina's waaruit u kunt kiezen. Zodra u een omslagpagina hebt geselecteerd, kunt u de tekst en afbeeldingen bewerken om deze te personaliseren.
Een andere manier om een voorblad in Word te maken is door een lege pagina in te voegen aan het begin van uw document en vervolgens de gewenste tekst en afbeeldingen toe te voegen. Klik hiervoor op het tabblad "Invoegen" en vervolgens op "Blanco pagina" in de sectie "Pagina's". Zodra de lege pagina is ingevoegd, kunt u er naar wens tekst en afbeeldingen aan toevoegen.
Als u op zoek bent naar een uniek of aangepast schutblad, kunt u er een maken met de ingebouwde hulpmiddelen van Word. Klik hiervoor op het tabblad "Invoegen" en vervolgens op "Vormen" in de sectie "Illustraties". Zo kunt u verschillende vormen invoegen, waarmee u uw eigen ontwerp kunt maken. Als u tevreden bent met uw ontwerp, kunt u er naar wens tekst aan toevoegen.

Wat is het verschil tussen word online en word?

De twee tekstverwerkers lijken erg op elkaar, met slechts enkele belangrijke verschillen. Word Online is een cloud-based programma waarmee gebruikers documenten kunnen maken en bewerken in hun browser. Word daarentegen is een desktop programma dat op een computer geïnstalleerd moet worden. Word Online heeft minder functies dan Word, maar het is meestal voldoende voor de meeste gebruikers. Een belangrijk voordeel van Word Online boven Word is dat het kan worden gebruikt op elk apparaat met een internetverbinding, terwijl Word alleen kan worden gebruikt op een computer waarop de Microsoft Office suite is geïnstalleerd.

Door Danica

Vergelijkbare artikelen

Hoe kleur je een tekstvak in Word? :: Hoe maak ik een ronde tekst in Word?
Handige links