Huis > H > Hoe Krijg Je Tekst In Een Boog?

Hoe krijg je tekst in een boog?

Een bestaande tekst omzetten in een boog, kan ook:

  1. Selecteer een stuk tekst in een Word-document.
  2. Klik op het tabblad Invoegen.
  3. Klik op Tekst > WordArt of WordArt en kies de gewenste stijl.
  4. Klik hierin op Teksteffecten. .
  5. Klik op Transformeren.
  6. Klik op Boog.
  7. Klik naast het kader om de bewerking definitief te maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kun je een cel splitsen in Excel?

Cellen splitsen

  1. Klik in de tabel op de cel die u wilt splitsen.
  2. Klik op het tabblad Indeling.
  3. Klik in de groep Samenvoegen op Cellen splitsen.
  4. Selecteer in het dialoogvenster Cellen splitsen het aantal kolommen en rijen dat u wilt en klik vervolgens op OK.
Je kunt ook vragen waar vind ik voorwaardelijke opmaak in excel? Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven.

Hoe maak je een getal absoluut in Excel?

Om een getal in Excel absoluut te maken, kunt u de ABS-functie gebruiken. Deze functie geeft de absolute waarde van een getal. Als u bijvoorbeeld het getal "-5" in een cel hebt, geeft de ABS-functie "5" terug. Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een pdf bestand van een scan? Er zijn een paar manieren om van een scan een PDF te maken. Een manier is om een scanner te gebruiken die rechtstreeks op een computer is aangesloten en scansoftware heeft waarmee u het gescande document als een PDF kunt opslaan. Een andere manier is om een mobiele scan-app te gebruiken die gescande documenten opslaat als PDF, die vervolgens naar een computer of cloudopslag kan worden overgebracht. Tot slot kunt u met sommige online scanservices gescande documenten uploaden en opslaan als PDF.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe maak je een PDF bestand op Mac?

Een document op de Mac bewaren als pdf-bestand

  1. Open het document op de Mac dat je als pdf-bestand wilt bewaren.
  2. Kies 'Archief' > 'Druk af'.
  3. Klik op het venstermenu 'Pdf' en kies 'Bewaar als pdf'.
  4. Kies een naam en locatie voor het pdf-bestand.
Wat is Landscape in Word? Landscape is letterlijk het Engelse woord voor 'landschap', in visuele media wordt hiermee een afbeelding of schermindeling bedoeld die breder is dan hoog. Het is daarmee het tegenovergestelde van Portrait, waarbij juist de hoogte groter is dan de breedte.

Wat dit betreft, waar vind ik pagina-instelling in word?

Het dialoogvenster Pagina-instelling openen

Klik op het tabblad Ontwerpen in de groep Pagina-instelling op het startpictogram voor het dialoogvenster Pagina-instelling.
Hoe maak je een pagina-indeling in Word? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u in Word een paginaopmaak kunt maken. Eén manier is om de marges in te stellen. Ga hiervoor naar het tabblad Paginaopmaak en klik op Marges. Van hieruit kunt u kiezen uit verschillende marge-instellingen.
Een andere manier om een paginaopmaak te maken is door de opties voor pagina-einden te gebruiken. Ga hiervoor naar het tabblad Pagina-indeling en klik op Breeklijnen. Van hieruit kunt u kiezen waar u een pagina-einde wilt invoegen.
U kunt ook de kolommeninstellingen gebruiken om een paginalay-out te maken. Ga hiervoor naar het tabblad Pagina-indeling en klik op Kolommen. Van hieruit kunt u kiezen hoeveel kolommen u op uw pagina wilt hebben.

Hoe zet ik meerdere rijen vast in Excel?

Er zijn een paar manieren om meerdere rijen in Excel op te lossen:
1. Als u meerdere rijen wilt repareren die allemaal in een opeenvolgende volgorde staan, kunt u ze allemaal selecteren door op de eerste rij te klikken, de shift-toets ingedrukt te houden en vervolgens op de laatste rij te klikken. Vervolgens kunt u rechtsklikken en "Invoegen" selecteren uit het menu.
2. Als u meerdere rijen die niet opeenvolgend zijn wilt invoegen, kunt u ze allemaal selecteren door op de eerste rij te klikken, de controletoets ingedrukt te houden en dan op elke volgende rij te klikken. Vervolgens kunt u rechtsklikken en "Invoegen" selecteren in het menu.
3. Als u meerdere rijen wilt verwijderen, kunt u ze allemaal selecteren door op de eerste rij te klikken, de shift-toets ingedrukt te houden en dan op de laatste rij te klikken. Vervolgens kunt u rechtsklikken en "Verwijderen" selecteren uit het menu.

Door Katalin

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je een tekst uitvullen? :: Hoe tekst in tabel verticaal?
Handige links