Huis > H > Hoe Maak Ik Een Tekstballon?

Hoe maak ik een tekstballon?

Een andere manier om een tekstballon te maken is door tekst toe te voegen en te klikken op Vorm. Hier kun je kiezen uit verschillende tekstvormen, waaronder tekstballonnen. Dit is een goede optie als de boodschap nog kan veranderen, omdat de tekstballon reageert op de tekst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een tekstballon in Word?

Een opmerking invoegen

  1. Selecteer de tekst of het item waarover u een opmerking wilt maken of klik met de muis om de cursor in de buurt te plaatsen van de tekst waarover u een opmerking wilt maken.
  2. Klik op het tabblad Controleren onder Opmerkingen op Nieuw.
  3. Typ de opmerking in de tekstballon.
Trouwens, wat is een denkballon? Deze denkballons geven de gedachten van het strippersonage weer. Meestal betreft het een innerlijke monoloog of een terzijde. Grafisch is deze hetzelfde met dat verschil dat er in plaats van het pijltje een reeks bolletjes (wolkjes) lopen naar (of: vanaf) de denker.

Hoe maak ik een invulveld in Word?

Om een invoerveld in Word te maken, kunt u de functie "Veld" gebruiken. Open hiervoor het tabblad "Invoegen" en klik op "Veld". In het venster "Veldeigenschappen" selecteert u "Invoer" in het keuzemenu "Veldnamen". Voer vervolgens in het vak "Invoertekst" de vraagtekst in die u wilt weergeven. In het vak "Maximale lengte" kunt u ook het maximale aantal tekens opgeven dat kan worden ingevoerd. Klik ten slotte op "OK" om het invoerveld in uw document in te voegen. Hoe maak je een tekstvak? There are a few different ways to create a text box. One way is to use the
element with the type attribute set to "text". This will create a basic text box where
the user can input text. If you want to create a more advanced text box with features such as
a placeholder or default value, you can use the