Huis > H > Hoe Werkt Tekstterugloop?

Hoe werkt tekstterugloop?

Wanneer je al een tekst hebt, dan klik je simpelweg op de cel waarin je tekst staat; vervolgens klik je op de knop 'Tekstterugloop' en je tekst zal op meerdere regels worden geplaatst. Ook kun je vooraf de knop 'Tekstterugloop' aanzetten, deze geldt dan enkel voor de cel(len) die op dat moment geselecteerd zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Men kan zich ook afvragen: waarom doet tekstterugloop het niet?

De gegevens in de cel lopen terug zodat ze binnen de kolombreedte passen. Als u de breedte van de kolom wijzigt, wordt de terugloop automatisch aangepast. Als niet alle tekst zichtbaar is, kan dit komen doordat de rij een specifieke hoogte heeft of doordat de tekst in een samengevoegde reeks cellen staat. Dienovereenkomstig, hoe krijg ik 2 regels in 1 cel excel? Om in Excel meerdere regels in een cel te plaatsen, druk je na de eerste regel op de toetscombinatie Alt+Enter. Dit is een zogenoemde zachte return.

Men kan zich ook afvragen: hoe tekst laten doorlopen in excel?

Om tekst in excel doorlopend te maken, zou men de functie Aaneenschakelen moeten gebruiken. Met deze functie kunt u twee of meer tekenreeksen samenvoegen. Als u bijvoorbeeld de strings "Hallo" en "Wereld" wilt samenvoegen, zou u de volgende formule gebruiken: =concatenate("Hallo", "Wereld"). Welke toets moet je ingedrukt houden als je de Vulgreep gebruikt en getallen met 1 wilt verhogen? Als u de vulgreep gebruikt, moet u de "Shift"-toets ingedrukt houden als u getallen met 1 wilt verhogen.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Hoe Afdrukbereik bepalen Excel?

Een of meer afdrukgebieden instellen

  1. Selecteer in het werkblad de cellen die u wilt definiƫren als het afdrukgebied.
  2. Klik op het tabblad Pagina-indeling in de groep Pagina-instelling op Afdrukgebieden klik vervolgens op Afdrukgebied instellen.
Wat is Tekstterugloop in Word? Bij tekstterugloop lopen de gegevens terug in de cel zodat ze binnen de kolombreedte passen. Zodra je de kolombreedte wijzigt, wordt de terugloop automatisch aangepast.

Dus, waar vind je tekstterugloop?

Ga naar Hulpmiddelen voor afbeeldingen > Opmaak > Tekstterugloop. Dienovereenkomstig, wat is regelterugloop? Backtracking van een lijn is het traceren van het pad van een lijn van het begin- naar het eindpunt. Dit kan handmatig of met behulp van software gebeuren. Backtracking van lijnen kan worden gebruikt om het kortste pad tussen twee punten te vinden, om het pad van een lijn te vinden met het minste aantal bochten, of om het pad te vinden van een lijn die obstakels vermijdt.

Je kunt ook vragen hoe ga ik naar de volgende regel in excel?

U kunt ook vragen hoe ga ik naar de volgende regel in excel?
Om naar de volgende regel in een Excel-spreadsheet te gaan, kunt u de Enter-toets op uw toetsenbord gebruiken. U kunt ook klikken op de cel onder de cel waarin u momenteel werkt.

Door Mikkanen Bryantjr

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je de bovenste regel vast in Excel? :: Hoe return in Excel?
Handige links