Huis > H > Hoe Zet Je De Bovenste Regel Vast In Excel?

Hoe zet je de bovenste regel vast in Excel?

Vastzetten van de bovenste rij met de titel: Klik op Bovenste rij blokkeren. Vastzetten van meerdere rijen: Klik eerst in de eerste cel onder de rijen die u geblokkeerd wilt hebben. Klik vervolgens op Titelblokkering en de rijen boven deze cel blijven vaststaan. Vastzetten van een kolom: Klik op Eerste kolom blokkeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe tekst in 1 cel Excel?

Tekst in een cel in Excel voor Mac

  1. Selecteer de cellen die u wilt opmaken.
  2. Klik op het tabblad Start op Tekstterugloop. . De tekst in de cel loopt terug zodat deze binnen de kolombreedte past. Als u de breedte van de kolom wijzigt, wordt de terugloop automatisch aangepast.
En nog een vraag, hoe kan ik een excel bestand terughalen? Open het bestand waarin u werkte. Ga naar Bestandsgegevens > info. Selecteer onder Werkmap beheren of Presentatie beherenhet bestand met het label (wanneer ik heb afgesloten zonder op te slaan). Selecteer Herstellen in de balk boven aan het bestand om eerder opgeslagen versies te overschrijven.

Dit in overweging nemend, wat zijn aangepaste xml gegevens?

Aangepaste XML-gegevens zijn gegevens die zijn gemaakt volgens een aangepast schema, en die meestal niet compatibel zijn met standaard XML-gegevens. Om aangepaste XML-gegevens te kunnen verwerken en manipuleren, moet een aangepaste XML-parser worden gebruikt. Je kunt ook vragen hoe werkt de vulgreep? De vulgreep is het deel van de spuit dat wordt gebruikt om de medicatie in de spuit te zuigen. Om de vulgreep te gebruiken, schroeft u eerst de dop van de spuit. Vervolgens steekt u de naald in het medicijnflesje. Ten slotte draait u de vulgreep met de klok mee totdat de spuit vol is.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Mensen vragen ook: hoe cellen doortrekken in excel?

Formules doorvoeren in aangrenzende cellen

  1. Selecteer de cel met de formule en de aangrenzende cellen die u wilt opvullen.
  2. Klik op > Opvullingen kies Omlaag,Rechts,Omhoogof Links. Sneltoets: U kunt ook op Ctrl+D drukken om de formule in een kolom op te vullen of op Ctrl+R om de formule rechts in een rij te vullen.
Waarom kan ik formule niet doortrekken? Klik in het Excel-menu op Voorkeuren. Klik op Bewerken. Schakel onder Opties voor bewerken het selectievakje Vulgreep en cellen slepen en neerzetten toestaan in.

Dienovereenkomstig, hoe stippellijn in excel verwijderen?

Pagina-uitingen weergeven of verbergen in de normale weergave

  1. Klik op het tabblad Bestand > Opties.
  2. Schakel in de categorie Geavanceerd onder Weergaveopties voor dit werkblad het selectievakje Pagina-einden weergeven in of uit om pagina-einden in de weergave Normaal in of uit te schakelen.
Wat is een stippellijn in Excel? Een stippellijn in Excel is een lijn met stippen in plaats van ononderbroken lijnen. Dit wordt meestal gebruikt om een pagina-einde of een sectie-einde aan te geven.

Hoe een selectie afdrukken?

Om een selectie af te drukken, moet u eerst de tekst selecteren die u wilt afdrukken. Hiervoor kunt u de linkermuisknop ingedrukt houden en de cursor over de tekst slepen om deze te markeren. U kunt ook met de linkermuisknop aan het begin van de tekst klikken en vervolgens de Shift-toets ingedrukt houden terwijl u met de linkermuisknop aan het einde van de tekst klikt. Zodra de tekst geselecteerd is, kunt u de muisknop en de Shift-toets loslaten.
Om de selectie af te drukken, kunt u de toetsen Ctrl en P tegelijk indrukken, of u klikt op het menu Bestand boven in het scherm en kiest de optie Afdrukken. Er wordt een nieuw venster geopend, waarin u de printer kunt selecteren die u wilt gebruiken en het aantal exemplaren dat u wilt afdrukken. U kunt er ook voor kiezen alleen de geselecteerde tekst af te drukken door op het keuzerondje Selectie te klikken. Zodra u uw selecties hebt gemaakt, kunt u op de knop Afdrukken klikken om de selectie af te drukken.

Door Cerelly Hilleary

Vergelijkbare artikelen

Wat is Tekstterugloop in Word? :: Hoe werkt tekstterugloop?
Handige links