Huis > H > Hoe Krijg Je Een Popsocket Van Je Telefoon Af?

Hoe krijg je een Popsocket van je telefoon af?

Druk je nagels tegen de zijkanten van de basis van de popsocket en duw tot je kunt voelen dat ze eronder glijden. Je hoeft niet heel ver te duwen -- gewoon tot je voelt dat je een goede grip hebt op de popsocket. Je hoort al te kunnen voelen dat de basis van je popsocket loskomt van je telefoon.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Kan een Popsocket op een hoesje?

Je plakt de Popsocket achterop je mobiel, of op het hoesje, en je hebt nu een extra grip voor je vinger. Je kan dan op die grote mobieltjes van tegenwoordig ook makkelijker het scherm bedienen met één hand. Kan een Popsocket op een siliconen hoesje? De Popsocket kan je gemakkelijk meerdere keren opnieuw plakken wanneer het niet goed zit bijvoorbeeld. Tevens kan je het gebruiken op verschillende telefoonhoesjes, waaronder gel hoesjes.

Wat dit betreft, wat kun je doen met een popsocket?

Een popsocket is een kleine gadget die je op de achterkant van je telefoon kunt plakken. Het werkt als een standaard, zodat u uw telefoon omhoog kunt houden, en het geeft u ook een plek om uw telefoon vast te houden, zodat u hem niet laat vallen. Kan je een popsocket opnieuw gebruiken? Ja, u kunt een popsocket opnieuw gebruiken. Om dat te doen, verwijdert u gewoon de zelfklevende achterkant en bevestigt u de popsocket op het gewenste oppervlak.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe werkt een PopTop?

Klap je grip in en draai 'm 90° links of rechts totdat je een klik hoort. Nu kun je het bovenste gedeelte verwisselen om te matchen met je outfit! Om hem opnieuw te bevestigen, plaats je de ingeklapte PopTop op de base en draai je 90° totdat je een klik hoort. Mix, match en maak een statement. Waar kan je een popsocket kopen? Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. je kunt behalve PopSockets kopen ook andere accessoires en hoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook voor je tablet.

Wat is een happy popsocket?

Dan is een Popsocket misschien iets voor jou: dit is een knop die je achter op je mobiel of hoesje plakt voor extra grip om je vinger. Handig voor het beethouden, voor het maken van selfies of als uitschuifbare standaard voor het kijken van je favoriete film of serie! Trouwens, waar kun je popsockets kopen? Popsockets zijn te koop bij verschillende winkels, zowel online als offline. Enkele van de meer populaire offline retailers die popsockets verkopen zijn Target, Walmart, en Best Buy. Wat betreft online retailers, Amazon is waarschijnlijk de meest populaire optie, maar popsockets kan ook worden gevonden voor verkoop op de officiële popsockets website, evenals op de websites van vele andere onafhankelijke retailers.

Wat is een Telefoonbutton?

Een telefoontoets is een fysieke toets op een telefoon die wordt gebruikt om een gesprek te beginnen of te beëindigen. De meest voorkomende telefoontoetsen zijn de haakschakelaar, die wordt gebruikt om gesprekken te beantwoorden en te beëindigen, en het kiesblok, dat wordt gebruikt om telefoonnummers in te voeren.

Door Bender

Vergelijkbare artikelen

Hoe herken je malware op Android? :: Kan je oplader ontploffen?
Handige links