Huis > H > Hoe Kun Je Je Telefoon Updaten?

Hoe kun je je telefoon updaten?

Het besturingssysteem van je smartphone of tablet updaten

  1. Tik op 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Telefooninfo'.
  3. Tik op 'Systeemupdates'.
  4. Er wordt gecontroleerd of een update beschikbaar is.
  5. Installeer de update, indien beschikbaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Je kunt ook vragen hoe kan ik mijn samsung telefoon updaten?

2 Ga vanuit jouw startscherm naar Apps > Instellingen > Over het toestel/Toestel-info. 3 Tik nu op Software update > Bijwerken. Je telefoon controleert nu of er Software-updates beschikbaar zijn voor jouw toestel. 4 Als er een update beschikbaar is, download je toestel de software direct. Vervolgens, kan ik mijn android versie updaten? Volg de stappen om je Android versie te updaten

Open Instellingen op je smartphone. Kies Over deze telefoon. Selecteer Systeem updates. Kies Controleren op updates.

Waar vind ik de updates?

Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u updates voor uw software kunt vinden:
-De website van de software: Dit is meestal de beste plaats om updates voor uw software te vinden. De ontwikkelaar of het bedrijf dat de software heeft gemaakt, plaatst nieuwe updates op hun website zodra deze beschikbaar zijn.
De updatemanager van uw software: Veel softwareprogramma's hebben hun eigen ingebouwde update manager die zal controleren op en installeren van nieuwe updates als ze beschikbaar zijn.
De app store: Als u een programma gebruikt dat is gedownload uit een app store (zoals de App Store voor macOS of de Microsoft Store voor Windows), dan kunt u meestal updates voor het programma vinden in de store zelf.
De updatebeheerder van je besturingssysteem: Zowel macOS als Windows hebben hun eigen updatebeheer waarmee je updates voor alle software op je computer kunt installeren. Welke Samsung telefoon wordt niet meer geupdate? De Samsung Galaxy S5 is niet langer bijgewerkt.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Dus, welk besturingssysteem heb ik op mijn telefoon?

Open het instellingenmenu. Dit doe je door van boven het scherm naar beneden te vegen en op het tandwieltje te drukken. Scroll naar beneden en druk op 'Over de telefoon'. Je ziet nu welke Android-versie jouw telefoon heeft. Dus, hoe lang krijg je samsung updates? Hoe lang je na de introductie van het apparaat nog updates ontvangt, verschilt per merk en daar binnen nog per productlijn. Android toestellen bieden minstens 2 jaar updates, Android One toestellen 3 jaar, Samsung smartphones 4 jaar en bij Apple krijg je zelfs 5 jaar updates.

Welke Android versie wordt nog ondersteund?

Android 11 is de meest recente versie en in september 2021 wordt Android 12 verwacht (info van september 2021). Een toestel dat wordt bijgewerkt van bijvoorbeeld Android 10 naar Android 11, krijgt een upgrade. Dus een upgrade is een volledig nieuwe versie van Android. Trouwens, welke android versie wordt niet meer ondersteund? Android versie 4.4, ook bekend als KitKat, wordt niet langer ondersteund. Google is gestopt met het leveren van beveiligingsupdates voor deze versie van Android, wat betekent dat alle apparaten waarop KitKat nog steeds draait kwetsbaar zijn voor beveiligingsrisico's. Google ondersteunt elke belangrijke Android-versie doorgaans ten minste drie jaar, dus KitKat is ver over zijn houdbaarheidsdatum heen. Als je nog steeds KitKat op je toestel draait, moet je zo snel mogelijk upgraden naar een nieuwere versie van Android.

Waarom kan ik Android niet updaten?

Er zijn een paar redenen waarom u uw Android-telefoon mogelijk niet kunt bijwerken. Eén reden is dat je telefoon niet compatibel is met de nieuwste versie van Android. Een andere reden is dat uw provider de update voor uw telefoon nog niet heeft goedgekeurd. Ten slotte is het ook mogelijk dat er een probleem is met de update zelf.

Door Dabney Rinella

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Android 11 op mijn telefoon installeren? :: Hoe maak je cache geheugen leeg?
Handige links