Huis > H > Hoe Maak Je Cache Geheugen Leeg?

Hoe maak je cache geheugen leeg?

Pak je toestel erbij en ga naar de instellingen; Kies 'Opslag' en kies een categorie die veel opslagruimte verbruikt, zoals 'Foto's en video's'; Tik op de app naar keuze (in het voorbeeld 'Foto's') en controleer hoeveel opslagruimte de cache inneemt; Tik op 'Cache wissen' en bevestig je keuze.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Kun je Cachegegevens wissen?

Mocht je de cache willen leegmaken of de data helemaal willen verwijderen, ga dan naar Instellingen / Opslagruimte en druk op Ruimte vrijmaken. De telefoon of tablet kan dan laten zien welke tijdelijke bestanden meteen weg kunnen. Dit in overweging nemend, wat gebeurt er als je je cache wist? Wat gebeurt er nadat u deze gegevens heeft gewist

Sommige instellingen op sites worden verwijderd. Als u bijvoorbeeld was ingelogd, moet u opnieuw inloggen. Sommige sites kunnen trager lijken omdat content (zoals afbeeldingen) opnieuw moet worden geladen.

Wat dit betreft, wat moet je doen als je gsm niet meer reageert?

Als je mobiele telefoon niet meer reageert, is het eerste wat je moet doen controleren of hij aan staat. Zo ja, dan moet u proberen hem opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan de batterij eruit te halen en er weer in te doen. Als dat niet werkt, moet u contact opnemen met uw provider om te zien of zij u kunnen helpen. Wat draait er op de achtergrond Android? Het Android besturingssysteem is gebouwd bovenop de Linux kernel, en het draait verschillende processen op de achtergrond om de gebruikersinterface responsief te houden en verschillende systeemtaken af te handelen. Enkele van de belangrijkste achtergrondprocessen zijn de activiteitenmanager, die de levenscyclus van activiteiten beheert, en de vensterbeheerder, die zorgt voor het tekenen en weergeven van de gebruikersinterface. Andere belangrijke processen zijn de pakketbeheerder, die de geïnstalleerde toepassingen beheert, en de energiebeheerder, die de levensduur van de batterij en de energiebesparende modus beheert.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Vervolgens, hoe kun je een tablet opschonen?

Het kan snel vollopen en periodiek leegmaken is een goed idee.

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik eventueel op Algemeen of Apparaatonderhoud.
  3. Tik op Opslag.
  4. Tik op Opschonen. Op sommige tablets tikt u op Cachegegevens > OK.
Dus, wat is een custom rom? Een custom rom is een alternatieve Android-versie die op een smartphone of tablet kan worden geïnstalleerd. Deze custom roms zijn gebaseerd op het Android Open Source Project (AOSP), de broncode van Android die door Google wordt geüpdatet.

Trouwens, wat is een app optimaliseren?

Samsung heeft in de Smart Manager app de functie 'app-optimalisatie' verwerkt. Zoals de naam al aangeeft moet dit ervoor zorgen dat het stroomverbruik van de applicaties op je smartphone geoptimaliseerd wordt. Je hoeft niet altijd door te hebben dat een applicatie op de achtergrond actief blijft. Dienovereenkomstig, hoe maak ik mijn iphone 6 sneller? Er zijn een aantal manieren om je iPhone 6 sneller te maken. Eén manier is het wissen van de cache en het geheugen van je telefoon. U kunt dit doen door naar Instellingen > Algemeen > Opslag & iCloud-gebruik > Opslag beheren te gaan. Van daaruit kun je selecteren welke apps je wilt verwijderen en hun gegevens wissen.
Een andere manier om je iPhone 6 te versnellen is het uitschakelen van Background App Refresh. Met deze functie kunnen apps hun inhoud op de achtergrond verversen, maar het kan je telefoon ook vertragen. Ga naar Instellingen > Algemeen > Achtergrondapp verversen en zet de schakelaar op Uit.
Je kunt de snelheid van je iPhone 6 ook verbeteren door te updaten naar de nieuwste versie van iOS. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Software-update. Als er een update beschikbaar is, tik je op Downloaden en installeren.
Ten slotte is een van de beste manieren om je iPhone 6 te versnellen gewoon opnieuw opstarten. Dit wist het gebruikte geheugen en kan de prestaties verbeteren.

Hoe krijg ik mijn Samsung telefoon aan?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u uw Samsung telefoon inschakelt:
Om uw Samsung-telefoon in te schakelen, houdt u de aan/uit-knop ingedrukt totdat de telefoon trilt en het Samsung-logo op het scherm verschijnt.

Door Lello Gallop

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je je telefoon updaten? :: Wat moet je doen als je telefoon traag is?
Handige links