Huis > H > Hoe Kan Ik Een App Onzichtbaar Maken?

Hoe kan ik een app onzichtbaar maken?

Houd de aanwijzer boven de app en zoek naar de knop 'Meer opties' . Klik op de knop 'Meer opties' en klik vervolgens op 'Aankoop verbergen' . Wanneer u wordt gevraagd of u zeker weet dat u de app wilt verbergen, klikt u op 'Verberg aankoop'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Waar vind ik Hidden Space?

De snelste mogelijkheid om verborgen bestanden te tonen is via de sneltoets CTRL + H. Je kan gewoon ergens rechtsklikken in een map en op de optie Show hidden files onderaan klikken. Hoe zet je apps op je startscherm? Voeg een app-pictogram toe:

  1. Raak de toets Menu aan op het startscherm en tik vervolgens op Toevoegen.
  2. Tik in de interface Toevoegen aan startscherm op Toepassingen om App-pictogrammen toe te voegen.
  3. Selecteer in Toepassingsinterface selecteren de app die u wilt toevoegen en tik op OK.

Men kan zich ook afvragen: hoe verberg je apps op android?

Er zijn een paar verschillende manieren om apps op Android te verbergen. Een manier is om een launcher te gebruiken die app-verbergen ondersteunt, zoals Nova Launcher. Een andere manier is het gebruik van een app verbergen app, zoals App Lock & Gallery Vault. Ten slotte kunt u ook apps verbergen door een gastaccount op uw apparaat te maken. Daarvan, hoe app op startscherm zetten samsung? Er zijn een paar manieren waarop u een app op uw startscherm kunt zetten op een Samsung-apparaat. Eén manier is om de app te vinden in de Samsung App Store en vervolgens op de knop "Installeren" of "Toevoegen aan startscherm" te tikken. Een andere manier is om naar de pagina van de app in de Google Play Store te gaan en op de knop "Installeren" te tikken. Tot slot kunt u de app ook rechtstreeks van de website van de ontwikkelaar downloaden en vervolgens op uw toestel installeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

En nog een vraag, hoe maak je een geheime map op iphone?



Foto's verbergen op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Open Foto's.
  2. Selecteer de foto of video die u wilt verbergen.
  3. Tik op de Deel-knop en tik op 'Verberg'.
  4. Bevestig dat u de foto of video wilt verbergen.
Vervolgens, kan app niet meer vinden op iphone? Tik op 'Aankopen' voor een overzicht van je App Store-aankopen. Tik op 'Niet op deze iPhone' en je krijgt alle apps te zien die je ooit gedownload hebt, maar die niet op deze iPhone geïnstalleerd staan. Tik op het wolkje achter de app om deze opnieuw te downloaden.

Waar vind ik instellingen?

Via 'Snelle instellingen' kun je de instellingen bekijken en wijzigen vanaf elk scherm op je telefoon. Je kunt de instellingen die je vaak wijzigt, toevoegen aan of verplaatsen naar 'Snelle instellingen'. Wat dit betreft, waar vind ik alle apps op mijn iphone? Alle apps die je op je iPhone hebt geïnstalleerd, kun je vinden op het startscherm. Het startscherm is het eerste scherm dat je ziet wanneer je je iPhone aanzet. Alle apps staan op het startscherm, in willekeurige volgorde.

Dienovereenkomstig, wat zijn verborgen cache bestanden?

Cache-bestanden zijn kleine bestanden die door een programma worden aangemaakt om gegevens te bewaren die vaak worden gebruikt. Dit maakt het sneller voor het programma om de gegevens op te halen, omdat het niet hoeft te wachten tot de gegevens opnieuw worden opgehaald van de oorspronkelijke locatie.

Door Sallie

Vergelijkbare artikelen

Hoe een app zoeken? :: Hoe maak je een geheime map op iPhone?
Handige links