Huis > H > Hoe Maak Je Een Geheime Map Op Iphone?

Hoe maak je een geheime map op iPhone?



Foto's verbergen op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Open Foto's.
  2. Selecteer de foto of video die u wilt verbergen.
  3. Tik op de Deel-knop en tik op 'Verberg'.
  4. Bevestig dat u de foto of video wilt verbergen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Heeft iPhone een veilige map?

Verberg privé foto's & video's in geheime map. Houd privégegevens privé! Bewaar alle persoonlijke foto's en video's in het versleutelde opslaggebied met een PIN-code of met je vingerafdruk, zodat je vrienden en familie alleen kunnen zien wat zich in je openbare fotogalerie bevindt. Bovendien, hoe verberg je een album iphone? Volg deze stappen om een foto uit uw iPhone-fotobibliotheek te verbergen:

  1. Open de Fotos-app.
  2. Tik op de foto die je wilt verbergen.
  3. Tik op het deelpictogram in de linkerbenedenhoek (rechthoek met pijl)
  4. Veeg omhoog vanaf de onderkant om te scrollen.
  5. Tik op Verbergen in de lijst met opties.
  6. Selecteer Verberg foto.

Men kan zich ook afvragen: kan je een app onzichtbaar maken?

Ja, u kunt een app onzichtbaar maken. Dit wordt meestal gedaan door de zichtbaarheid van de app op false te zetten. Men kan zich ook afvragen: hoe fotos verbergen? Foto's verbergen kan op verschillende manieren. Een manier is om een nieuw album te maken in uw fotogalerij en de foto's die u wilt verbergen naar dat album te verplaatsen. Vervolgens kunt u het album instellen op privé, zodat alleen u de foto's kunt bekijken. Een andere manier om foto's te verbergen is door een app voor het verbergen van foto's te downloaden in de App Store of Google Play. Met deze apps kunt u meestal een met een wachtwoord beveiligd album in de app maken waarin u uw verborgen foto's kunt opslaan.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat is een veilige map?

Je kunt bestanden verbergen in de beveiligde map en de toegang beheren met een pincode. Deze functie is beschikbaar voor Android 8.0 en hoger. Belangrijk: Als je de pincode of het patroon bent vergeten, heb je geen toegang tot je bestanden. Hoe zet je een app op je beginscherm van laptop? U doet dit als volgt:

  1. Selecteer Start op de taakbalk en zoek de app die u wilt vastmaken in de lijst of zoek deze door de naam van de app in het zoekvak te typen.
  2. Houd de app die u wilt vastmaken ingedrukt (of klik erop met de rechtermuisknop) en selecteer vervolgens Aan Start vastmaken.

Hoe app terugzetten?

Als je de app gevonden hebt, tik je erop, hou deze vast en sleep de app naar links. Hierdoor wordt het uit de bibliotheek gehaald en komt het terug op het beginscherm. Hoe krijg je een app uit een map? Om een app uit een map te krijgen, tik je op de map met de app die je wilt verplaatsen. Vervolgens sleep je de app naar de plek waar je de app wilt hebben.

Dienovereenkomstig, hoe verberg je een app op android?

Om een app op android te verbergen, moet je de app verplaatsen naar de map met verborgen apps. Je kunt de app ook verbergen door een andere app te gebruiken die de app verbergt.

Door Walliw Heineman

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een app onzichtbaar maken? :: Waar vind ik Hidden Space?
Handige links