Huis > H > Hoeveel Nummer 1 Hits Heeft Queen?

Hoeveel nummer 1 hits heeft Queen?

Queen groeit uit tot één van de meest succesvolle bands aller tijden en scoort maar liefst 6 nummer 1-hits.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Hoeveel nummer 1 hits heeft Elvis?

In Amerika bereikten 114 nummers de top en werden 131 verschillende platen en singles met goud of platina bekroond. In Nederland stonden 44 hitsingles in de lijsten genoteerd, waaronder drie nummer 1-hits. Het zijn niet de enige records van de Presley. Hij is ook na zijn dood nog steeds de meest verdienende artiest. Wat is de grootste hit aller tijden?

Nr.Pnt.Titel
11449Happy
21190Somebody That I Used to Know
31165De dans van Zorba
41143Blinding Lights

Dus, hoeveel nummer 1 hits heeft marco borsato gehad?

Marco Borsato is een Nederlandse singer-songwriter die veertien studioalbums en eenenvijftig singles heeft uitgebracht. Hij heeft in Nederland meer dan 7,5 miljoen albums en 2,5 miljoen singles verkocht. In 1996 had Borsato zijn eerste nummer één hit in Nederland met "Dromen Zijn Bedrog". Sindsdien heeft hij nog negen nummer één-hits gehad, waaronder "Rood", "Als Geen Andere", "Afscheid Nemen Bestaat Niet", "De Bestemming", "Dochters", "Margherita", "Ik Leef Niet Meer Voor Jou", "Je Hoeft Niet Bang Te Zijn" en "Leef". En nog een vraag, hoeveel bandleden heeft the beatles? The Beatles waren een vierkoppige band bestaande uit John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr.

Gerelateerde artikelen

Welk E-nummer is MSG?

E621 Mononatriumglutamaat is ook bekend als Ve-tsin. Het wordt gebruikt als smaakversterker.

Hoeveel keer hebben de Beatles samen opgetreden in Belgie?

Beatles in Belgium? The Beatles als groep hebben nooit live opgetreden of verschenen in een TV-show in België. John Lennon lijkt de enige die ooit in ons land was in de 60ties. Men kan zich ook afvragen: waarom stopten the beatles? Vanwege de tijdsdruk, het feit dat de steeds geraffineerder geworden lp's niet live gereproduceerd konden worden en omdat de fans toch maar door hun muziek heen schreeuwden, stopten The Beatles in 1966 met toeren. Op 29 augustus 1966 was het laatste concert (Candlestick Park, San Francisco).

Wie leeft er nog van de Rolling Stones?

Na het overlijden van drummer Charlie Watts maken nog maar twee leden van de oorspronkelijke bezetting deel uit van de band: zanger Mick Jagger en gitarist Keith Richards. Wie was de eerste echtgenote van John Lennon? John Lennon's eerste vrouw was Cynthia Lennon, née Powell. Ze ontmoette John toen ze beiden student waren aan het Liverpool College of Art. Ze trouwden op 23 augustus 1962 en kregen een zoon, Julian, voordat ze in 1968 scheidden.

Wat dit betreft, hoeveel kinderen heeft ringo starr?

Ringo Starr heeft vier kinderen: Zak Starkey, Lee Starkey, Jason Starkey, en Francesca Gregorini.

Door Adaurd

Vergelijkbare artikelen

Wat is het eerste deel van Fast and Furious? :: Welke nummers hebben de Beatles gecoverd?
Handige links