Huis > W > Welke Nummers Hebben De Beatles Gecoverd?

Welke nummers hebben de Beatles gecoverd?

NummerOpnamedatumTitel
00326 november 1962Please Please Me
00426 november 1962Ask Me Why
00511 februari 1963I Saw Her Standing There
00611 februari 1963Misery

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Mensen vragen ook: wat is het beste nummer van de beatles?

Het meest gestreamde nummer wereldwijd is "Come together", het openingsnummer van het album "Abbey Road". Dat wordt gevolgd door "Let it be" en "Hey Jude". Hoeveel nummer 1-hits Beatles Nederland? Ze staan met 16 nummer 1-hits in de Nederlandse Top 40 op nummer 1! Ook in de Top 2000 zijn ze recordhouder. Ze hebben met maar liefst 58 nummers in die lijst gestaan.

Hoeveel nummer 1-hits hebben de Beatles?

Vanaf september 2020 hebben de Beatles 20 nummer 1-hits op de Billboard Hot 100. Dienovereenkomstig, hoeveel nummers hebben the beatles uitgebracht? The Beatles brachten in totaal 177 nummers uit op hun 13 albums die ze tussen 1963 en 1970 uitbrachten.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Je kunt ook vragen hoe zijn de beatles overleden?

John Lennon werd in 1980 in New York doodgeschoten. George Harrison overleed in 2001 aan de gevolgen van kanker. Van The Beatles is naast Paul ook drummer Ringo Starr nog in leven. Dienovereenkomstig, wat was de eerste hit van de beatles? Op 5 oktober 1962 brachten The Beatles hun allereerste single uit: Love Me Do. Hoewel het nummer geen enorme hit werd, was de single wel belangrijk. Met deze plaat braken The Beatles namelijk landelijk door.

Dus, welke nummers schreef ringo starr?

In de beginjaren van The Beatles schreef Starr zelden zelf nummers. Dit omdat hij, naar eigen zeggen, niet in staat was nummers af te maken. Voor de latere albums The Beatles (ook wel: The White Album) uit 1968 en Abbey Road uit 1969 schreef hij echter wel een eigen nummer (resp. Don't Pass Me By en Octopus's Garden). Vervolgens, welke hit van de beatles is het meest vertolkt door andere artiesten? De hit "Yesterday" van The Beatles is meer door andere artiesten uitgevoerd dan enig ander door de band geschreven nummer. Het nummer werd oorspronkelijk uitgebracht op het album "Help!" uit 1965 en is door meer dan 2.200 artiesten gecoverd.

Wie heeft de meeste nummer 1 hits in Nederland?

De meeste nummer 1-hits in Nederland is momenteel een gelijkspel tussen Madonna en Michael Jackson, met elk 12.

Door Haerle Perpall

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel nummer 1 hits heeft Queen? :: Hoe herken je geheugenverlies?
Handige links