Huis > H > Hoe Werkt Thuisdeling Apple?

Hoe werkt thuisdeling Apple?

Thuisdeling configureren

  1. Kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren'.
  2. Klik op 'Delen'.
  3. Klik op 'Mediadeling'.
  4. Selecteer 'Thuisdeling' en log in met uw Apple ID. Gebruik dezelfde Apple ID op elke computer of elk apparaat in het thuisnetwerk waarop u thuisdeling wilt gebruiken.
  5. Klik op 'Schakel thuisdeling in'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe kan ik Apple TV delen?

Voer op de Apple TV een van de volgende stappen uit:

  1. Open Instellingen. , ga naar 'Gebruikers en accounts' > 'Huidige gebruiker', selecteer een naam in de lijst en log in bij die account.
  2. Open het bedieningspaneel in tvOS en selecteer de naam van een ander gezinslid.
Waarom doet AirPlay het niet? Zorg ervoor dat uw met AirPlay compatibele apparaten zijn ingeschakeld en zich dicht bij elkaar bevinden. Controleer of de apparaten zijn bijgewerkt naar de nieuwste software en zich op hetzelfde wifinetwerk bevinden. Herstart de apparaten die u wilt gebruiken met AirPlay of synchrone weergave.

Hoe verbind je laptop met Apple TV?

Er zijn een paar verschillende manieren om je laptop aan te sluiten op je Apple TV. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van een HDMI-kabel. Sluit gewoon het ene uiteinde van de HDMI-kabel aan op de HDMI-poort van uw laptop en het andere uiteinde op de HDMI-poort van uw Apple TV. U moet er ook voor zorgen dat de weergave-instellingen van uw laptop zijn ingesteld om uw Apple TV te spiegelen. Zodra u dit hebt gedaan, zal het scherm van uw laptop verschijnen op uw Apple TV. Kan ik Apple TV casten naar chromecast? Ja, u kunt Apple TV naar chromecast casten. Om dit te doen, moet u uw Apple TV en chromecast met hetzelfde wifi-netwerk verbinden. Open vervolgens de Apple TV-app op uw iOS-apparaat en tik op het cast-pictogram. Selecteer uw chromecast in de lijst met apparaten en uw Apple TV verschijnt op uw tv.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Mensen vragen ook: wat is synchrone weergave iphone?

Met AirPlay Mirroring (oftewel Synchrone weergave) kun je de inhoud van je scherm streamen naar een televisie. Het maakt daarbij niet uit of je een iPhone, iPad of Mac gebruikt. Zo kun je op een groot tv-scherm laten zien wat er op jouw scherm te zien is. Trouwens, wat heb je aan een apple tv abonnement? Met de Apple TV-app kunt u zich abonneren op alleen de kanalen die u wilt kijken, zonder apps te downloaden. U kunt materiaal van uw abonnement direct in de Apple TV-app bekijken, op aanvraag1 en op al uw apparaten.

Wat dit betreft, hoe kun je apple tv opzeggen?

Een abonnement opzeggen op uw Apple TV

  1. Open Instellingen.
  2. Selecteer 'Gebruikers en accounts' en selecteer vervolgens uw account.
  3. Selecteer 'Abonnementen'.
  4. Kies het abonnement dat u wilt beheren en selecteer vervolgens 'Annuleer abonnement'.
Hoe deel je aankopen met gezin? Er zijn een paar manieren om aankopen met familie te delen. Eén manier is het opzetten van een gezamenlijke rekening met het familielid. Zo kunnen beide partijen het rekeningsaldo en de transacties zien. Een andere manier is om het familielid een creditcard te geven die aan de rekening is gekoppeld. Zo kan het familielid aankopen doen en kan de rekeninghouder de transacties zien. Tot slot kan de rekeninghouder geld overmaken naar de rekening van het familielid.

Wat is het verschil tussen chromecast en Apple TV?

Er zijn verschillende belangrijke verschillen tussen Chromecast en Apple TV. Om te beginnen is Apple TV een zelfstandig apparaat dat wordt geleverd met zijn eigen afstandsbediening en interface, terwijl Chromecast een dongle is die u op uw tv aansluit en bedient met uw telefoon of tablet. Apple TV heeft ook toegang tot een groot aantal apps en games, terwijl Chromecast slechts een handvol apps ondersteunt. Tot slot is Apple TV duurder dan Chromecast.

Door Duncan Odonoghue

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbinden met thuisnetwerk? :: Wat heb je nodig voor een thuisbioscoop?
Handige links