Huis > H > Hoe Kan Ik Zien Welke Versie Van Thunderbird Ik Heb?

Hoe kan ik zien welke versie van Thunderbird Ik heb?

, ga naar het menu Help en kies Probleemoplossingsinformatie. Er wordt een nieuw tabblad met informatie over uw configuratie geopend. Kijk onder Toepassingsbasics naar het getal naast Versie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Trouwens, welke emailadressen zijn er?

De 8 beste gratis e-maildiensten

  • Gmail. Gmail is gemakkelijk een van de beste gratis e-maildiensten.
  • Zoho. Zoho is een e-maildienst die zowel de particulier als de professional aanspreekt.
  • Outlook. De Outlook website lijkt sterk op de traditionele applicatie.
  • Yahoo.
  • Apple iCloud.
  • Tutanota.
  • AOL Mail.
  • GMX.
Dienovereenkomstig, welk mailprogramma op laptop? Bij Windows 10 en 11 zit standaard het mailprogramma Mail. U kunt e-mail van meerdere mailadressen in dit programma laten binnenkomen. Bijvoorbeeld de adressen die u van uw provider hebt gekregen, maar ook Outlook.com- of Gmailadressen. In het artikel 'Mailen in Windows 10' leert u de basis.

Je kunt ook vragen wat is de beste gratis email?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het hangt af van individuele behoeften en voorkeuren. Enkele populaire gratis e-mailproviders zijn Gmail, Yahoo! Mail en Outlook.com. Dus, is thunderbird mail veilig? Thunderbird mail is veilig omdat het SSL gebruikt om uw berichten te versleutelen. Dit betekent dat uw berichten niet kunnen worden gelezen door iemand die ze zou kunnen onderscheppen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Waarom werkt Thunderbird niet?

Als uw bestaande configuratie plotseling gestopt is met werken nadat u hebt bijgewerkt naar Thunderbird 78, kan dit zijn veroorzaakt doordat uw Antivirus of Firewall de nieuwe versie blokkeert, of doordat uw e-mailprovider verouderde TLS-beveiligingsprotocollen gebruikt. Kan geen mail versturen met Thunderbird? Thunderbird verzendt geen e-mails: Oplossing

Eerste, Mogelijk hebt u onjuiste instellingen, wat betekent dat de serveradressen voor inkomende en uitgaande correspondentie verkeerd zijn. ten tweede, het probleem kan liggen bij een geblokkeerde poort 25. Zo zien uw instellingen eruit als ze correct zijn geconfigureerd.

Wat is het verschil tussen Outlook en mail?

Webmail werkt op mailserver, de e-mail die u ziet in de webmail staan dus op de mailserver. Outlook en andere e-mail programma's staan op uw computer. Een e-mail programma wordt ingesteld om de e-mail van de mailserver op te halen. Standaard wordt de e-mail dan ook van de mailserver verwijderd. Wat is het verschil tussen Outlook en Gmail? Het primaire verschil tussen Outlook en Gmail is dat Outlook een e-mailclient is die e-mails lokaal op uw computer opslaat, terwijl Gmail een webgebaseerde e-maildienst is die e-mails opslaat op servers in de cloud. Dit betekent dat u Outlook op uw computer geïnstalleerd moet hebben om het te kunnen gebruiken, terwijl u Gmail kunt openen vanaf elke computer met een internetverbinding.
Een ander verschil is dat Outlook nauw geïntegreerd is met de Microsoft Office suite van producten, terwijl Gmail met geen enkele office suite integreert. Dit betekent dat als u Outlook gebruikt, u gemakkelijk e-mails kunt verzenden en ontvangen, agenda-afspraken kunt maken en beheren, en taken en to-do-items kunt maken en beheren, allemaal vanuit de Outlook-interface. Als u Gmail gebruikt, moet u voor elk van deze taken een aparte toepassing gebruiken.
Tot slot biedt Outlook een veel rijkere set functies dan Gmail. Outlook biedt bijvoorbeeld een desktopapplicatie die een meer traditionele e-mailervaring biedt, terwijl Gmail alleen een webgebaseerde interface biedt. Outlook biedt ook een robuustere set functies voor het beheren van uw e-mails, zoals de mogelijkheid om regels en filters te maken, terwijl Gmail slechts een beperkte set van deze functies biedt.

Dienovereenkomstig, hoe werkt windows mail?

Windows Mail is een e-mailclient die wordt meegeleverd met Windows Vista. Het kan worden gebruikt voor het verzenden en ontvangen van e-mailberichten via elk e-mailaccount dat het POP3- of IMAP4-protocol ondersteunt, zoals Gmail, Yahoo Mail of Microsoft Outlook. Windows Mail ondersteunt ook het Exchange ActiveSync-protocol, waardoor het e-mail, contacten en agenda-gegevens kan synchroniseren met een Microsoft Exchange Server.

Door Quintana

Vergelijkbare artikelen

Waar slaat Thunderbird de mails op? :: Hoe werken met Thunderbird?
Handige links