Huis > H > Hoe Maak Je Een Time Lapse?

Hoe maak je een time lapse?

Veeg hiervoor naar rechts in de fototoestel app totdat je bij de functie 'tijdsverloop' komt (de functie heet timelapse als je de Engelse instellingen van je iPhone hanteert). Start met opnemen en klaar! Voor Android is de functie niet standaard ingebouwd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Je kunt ook vragen wat zijn systeemgegevens iphone?

Op de opslagpagina heb je verschillende categorieën, zoals Apps, Media, Mail, Foto's, Berichten, enz. Nu kan alles dat niet in deze vooraf gedefinieerde categorieën past, onder'Overig'vallen. In iOS 15 lijkt het te zijn hernoemd tot Systeemgegevens. Apple vermeldt dat'Overige”niet-verwijderbare mobiele middelen'bevat. Welke interval bij timelapse?

onderwerp timelapseinterval
normaal bewegende wolken5 sec
snel bewegende wolken3 sec
lopende mensen1-2 sec
beweging van de zon overdag30 sec

Daarvan, hoe werkt apple time lapse?

Apple time lapse werkt door een reeks foto's te nemen met vaste intervallen en die vervolgens aan elkaar te plakken tot een video. Het interval kan door de gebruiker worden ingesteld, en de resulterende video wordt afgespeeld met dezelfde snelheid als het ingestelde interval. Hoe maak je een timelapse op insta? Er zijn een paar manieren om een timelapse te maken op Instagram. Eén manier is om de ingebouwde time-lapse functie in de Instagram app te gebruiken. Open hiervoor de app en tik op het camerapictogram. Tik vervolgens op het time-lapse-pictogram. Hierdoor worden de time-lapse-instellingen geopend. Kies uw gewenste instellingen en tik vervolgens op de opnameknop. Zodra je klaar bent met opnemen, tik je op de deelknop om je timelapse te delen op Instagram.
Een andere manier om een timelapse te maken op Instagram is door een app van derden te gebruiken. Er zijn een aantal apps waarmee je timelapses kunt maken, zoals Lapse It en TimeLapse Pro. Zodra je je timelapse hebt opgenomen, kun je die delen op Instagram door hem te uploaden naar de app en vervolgens vanaf daar te delen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak je een timelapse iPhone?

1.Een iPhone timelapse maken

  1. Open de Camera-app op je iPhone;
  2. Veeg vlak boven de sluiterknop naar rechts tot 'Timelapse' is geselecteerd;
  3. Zet de iPhone op de juiste plek en tik op de opnameknop;
  4. Zodra je klaar bent druk je nogmaals op de opnameknop om de timelapse te stoppen. In de Foto-app vind je de timelapse terug.
Vervolgens, welke camera voor timelapse? TOP 5 beste time lapse camera
  • Deze kleine maar zeer gebruiksvriendelijke waterdichte time-lapse camera is onze favoriet.
  • De Brinno BCC100 is het kleine broertje van de BCC200.
  • De Brinno TLC200 is een professionele time lapse camera.
  • De Brinno TLC130 is een iets andere time-lapse dan de anderen.

Wat dit betreft, hoe leeg ik cache op iphone?

Ga naar 'Instellingen > Algemeen > iPhone-opslag > Safari' en tik op 'Websitedata'. Druk daarna op 'Verwijder alle websitedata' om de cache te legen. Soms kan het verwijderen en opnieuw installeren van een app ook uitkomst bieden. Men kan zich ook afvragen: hoe schoon ik mijn iphone 11 op? Er zijn een paar dingen die je kunt doen om je iPhone 11 op te schonen. Een daarvan is het wissen van je cache. Dit doe je door naar Instellingen > Algemeen > Opslag & iCloud-gebruik > Opslag beheren te gaan. Vanaf hier kun je selecteren voor welke apps je de cache wilt wissen.
Een andere manier om je iPhone 11 op te schonen is door ongewenste of ongebruikte apps te verwijderen. Om dit te doen, houdt u een app-pictogram ingedrukt totdat alle pictogrammen beginnen te schudden. Tik vervolgens op de "X" op de apps die je wilt verwijderen.
Je kunt ook wat ruimte op je iPhone 11 vrijmaken door foto's en video's naar je computer of de cloud te verplaatsen. Sluit hiervoor je iPhone aan op je computer en open iTunes. Selecteer vervolgens je iPhone 11 in de apparatenlijst en klik op het tabblad "Foto's". Vanaf hier kunt u selecteren welke foto's en video's u wilt overbrengen naar uw computer of naar de cloud.

Hoe ruim je systeem gegevens op iPhone?

Er zijn twee manieren om systeemgegevens op je iPhone te wissen: via de Instellingen-app of via de Opslaginstellingen van de iPhone.
Om systeemgegevens te wissen via de Instellingen-app, open je de app en navigeer je naar het gedeelte "Algemeen". Scroll vervolgens naar beneden naar de sectie "Reset" en tik op "Alle inhoud en instellingen wissen". Hiermee worden alle systeemgegevens van je iPhone gewist, inclusief opgeslagen wachtwoorden, instellingen en app-gegevens.
Om systeemgegevens te wissen via de opslaginstellingen van de iPhone, open je de app "Instellingen" en navigeer je naar de sectie "iPhone Opslag". Hier ziet u een lijst van alle apps op uw iPhone en hoeveel opslagruimte ze in beslag nemen. Tik op een app om meer informatie te krijgen over het opslaggebruik ervan. Als een app veel systeemopslag in beslag neemt, kunt u op de knop "App offloaden" tikken om de gegevens van de app van uw iPhone te verwijderen met behoud van de instellingen en documenten.

Door Mozza सोनिया

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een video verkorten? :: Wat is een redelijke schermtijd?
Handige links