Huis > W > Wat Te Doen Als Je Telefoon Vergrendeld Is?

Wat te doen als je telefoon vergrendeld is?

Als je je telefoon niet kunt ontgrendelen, moet je deze wissen. Vervolgens kun je de telefoon opnieuw instellen en een nieuwe schermvergrendeling instellen. Als je niet kunt inloggen op je Google-account, kun je informatie krijgen over hoe je je account kunt herstellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoeveel cijfers heeft een Simcode?

cijfers

Ben893116 + 13 cijfers
Budget Mobiel19 cijfers of 893108 + 13 cijfers
Hi19 of 20 cijfers
hollandsnieuwe18 of 19 cijfers
Vervolgens, hoe kan ik mijn simkaart activeren? Haal je oude simkaart uit je toestel en steek je nieuwe simkaart erin. Geef de nieuwe pincode in die je bij je simkaart kreeg. Vanaf nu kan je met je nieuwe simkaart bellen, sms'en en surfen.

Hoe zet je een iPhone in herstelmodus?

Om een iPhone in herstelmodus te zetten, moet u de iPhone met een USB-kabel op een computer aansluiten en vervolgens iTunes openen. Zodra iTunes geopend is, moet u de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd ingedrukt houden. Na een paar seconden wordt het scherm zwart en ziet u het iTunes-logo en een bericht met de tekst "Connect to iTunes". Op dit punt kunt u de Slaap/Wektoets loslaten, maar blijf de Home-knop ingedrukt houden. iTunes zal dan detecteren dat de iPhone in herstelmodus is en zal u vragen om de iPhone te herstellen. Men kan zich ook afvragen: kan toegangscode iphone niet invoeren? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw toegangscode niet kunt invoeren op uw iPhone. Eén mogelijkheid is dat je per ongeluk de "Niet storen"-modus hebt ingeschakeld, waardoor alle inkomende gesprekken en meldingen worden onderdrukt. Om de Niet storen-modus uit te schakelen, veegt u gewoon omhoog vanaf de onderkant van uw scherm om het Control Center te openen en tikt u op het maanpictogram.
Een andere mogelijkheid is dat uw iPhone is vergrendeld met een wachtwoord dat u niet meer weet. In dat geval moet je je iPhone op een computer aansluiten en met iTunes de fabrieksinstellingen herstellen. Dit zal alle gegevens van je iPhone wissen, dus zorg ervoor dat je eerst een back-up maakt van je gegevens.
Als geen van deze oplossingen uw probleem oplost, is er mogelijk een hardwareprobleem met uw iPhone en moet u hem naar een Apple Store of een erkende Apple-serviceprovider brengen voor een verdere diagnose.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe iPhone 13 ontgrendelen?

De iPhone met Touch ID ontgrendelen

Op een iPhone met een thuisknop druk je op de thuisknop met de vinger die je hebt geregistreerd voor Touch ID. Om de iPhone weer te vergrendelen, druk je op de zijknop of op de sluimerknop (afhankelijk van welk model je hebt).
Dienovereenkomstig, wat kost itunes? Wat kost het? Het individuele abonnement kost € 14,95 per maand en het gezinsabonnement € 19,95 per maand.

Daarvan, wat kost een abonnement op itunes match?

Een abonnement op iTunes Match kost €25 per jaar (± €2,08 per maand). Hoe kom ik aan iTunes? Als u iTunes wilt krijgen, kunt u dat op een paar verschillende manieren doen. Eén manier is om naar de iTunes website te gaan en de software daar te downloaden. Een andere manier is om het via de App Store op je iOS-apparaat te krijgen. En ten slotte kunt u het ook krijgen via de Microsoft Store op een Windows 10-pc.

Dienovereenkomstig, wat is een herstelmodus?

De herstelmodus is een opstartbare partitie op een iOS-apparaat die de nodige hulpmiddelen bevat om een systeemherstel uit te voeren. Deze modus wordt gebruikt om softwareproblemen op het apparaat op te lossen en om een fabrieksreset uit te voeren. Om de herstelmodus te openen, sluit u het apparaat aan op een computer en opent u iTunes. Houd vervolgens de aan/uit-knop en de home-knop tegelijkertijd ingedrukt tot het scherm wordt uitgeschakeld. Zodra het scherm is uitgeschakeld, blijft u de aan/uit-knop ingedrukt houden terwijl u ook de volume omhoog-knop ingedrukt houdt. Na een paar seconden gaat het apparaat naar de herstelmodus en verschijnt het iTunes-logo en een USB-kabel.

Door Sigfrid Gonet

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang duurt het om een iPhone te herstellen? :: Hoe zet je toegangscode uit op iPhone?
Handige links