Huis > H > Hoe Zet Je Toegangscode Uit Op Iphone?

Hoe zet je toegangscode uit op iPhone?

Wel, dit artikel toont hoe je de toegangscode van een iPhone kan wijzigen of uitzetten:

  1. Stap 1 – Instellingen. Ga naar de app Instellingen.
  2. Stap 2 – Toegangscode. Kies meteen het item Touch ID en Toegangscode.
  3. Stap 3 – Instellingen. Daar zie je dan de 2 opties:

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat moet je doen als je je code niet meer weet?

Toestel resetten via recovery mode:

  1. Sluit je telefoon af en wacht een paar seconden.
  2. Houd de knoppen Volume Up, Power, en Home/Bixby ingedrukt tot dat je het Android logo ziet.
  3. Wacht een paar seconden.
  4. Navigeer met de volumeknoppen naar Wipe data/factory reset en bevestig met de Power knop.
Wat is Activeringsslot iPhone? Een van de functies van 'Zoek mijn' is het activeringsslot. Het zorgt ervoor dat niemand anders uw iPhone, iPad of iPod touch kan gebruiken als deze zoekraakt of wordt gestolen. Het activeringsslot wordt automatisch ingeschakeld wanneer u 'Zoek mijn' inschakelt op uw apparaat.

Kan mijn iPhone niet meer ontgrendelen?

Als uw iPhone is vergrendeld en u kunt hem niet ontgrendelen, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Controleer eerst of de vergrendelingsknop niet vastzit. Zo ja, maak hem dan schoon met een zachte doek. Als dat niet werkt, probeer dan je iPhone te herstellen vanaf een back-up. Als je geen back-up hebt, kun je misschien de herstelmodus gebruiken om je iPhone te herstellen. Ten slotte, als geen van deze dingen werken, moet u mogelijk contact opnemen met Apple voor ondersteuning. Men kan zich ook afvragen: wat moet je doen als je simkaart is vergrendeld? Als uw SIM-kaart geblokkeerd is, moet u contact opnemen met uw mobiele provider om deze te laten deblokkeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe iPhone deblokkeren zonder iTunes?

Methode 3: iPhone deblokkeren via Zoek mijn iPhone (iCloud)

  1. Log in op iCloud, met je Apple ID.
  2. Kies het toestel die geblokkeerd is en kies "Wissen", dit zet je iPhone terug naar de fabrieksinstellingen.
  3. Voer op je iPhone je Apple ID wachtwoord in en start hem opnieuw op, als een nieuwe iPhone.
Hoeveel keer toegangscode iPhone? Toetst iemand zes keer de verkeerde code in, dan wordt het iOS-apparaat één minuut vergrendeld – alleen het alarmnummer kan nog gebeld worden. Is de zevende poging weer fout, dan duurt de blokkering vijf minuten. Na de achtste fout is de wachttijd een kwartier, na de negende een uur.

Is iTunes gratis?

iTunes werkt als een bibliotheek voor al je multimedia en geeft een handig overzicht van al het materiaal dat je op je pc, Mac of ander Apple-apparaat hebt staan. Het programma is gratis beschikbaar via de site van Apple. Hier kun je iTunes downloaden voor zowel Windows als Mac. Wat is herstelmodus iPhone? Herstelmodus is een modus op de iPhone waarmee u het toestel kunt herstellen naar de fabrieksinstellingen. Deze modus is handig als u uw wachtwoord bent vergeten of als uw toestel vastzit in een bootloop. Om naar de herstelmodus te gaan, moet u uw toestel eerst uitschakelen. Zodra je toestel is uitgeschakeld, houd je de thuisknop en de aan/uit-knop tegelijkertijd ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat je het Apple-logo ziet. Zodra u het Apple-logo ziet, laat u de aan/uit-knop los, maar blijft u de thuisknop ingedrukt houden. Na enkele seconden zou u het scherm Verbinden met iTunes moeten zien. Op dit punt kunt u uw toestel aansluiten op uw computer en iTunes starten. Zodra iTunes is gestart, zie je een bericht dat zegt: "iTunes heeft een iPhone in herstelmodus gedetecteerd. U moet deze iPhone herstellen voordat het kan worden gebruikt met iTunes." U kunt vervolgens op de knop Herstellen klikken om uw apparaat terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Mensen vragen ook: wat als je niet op automatisch slot kan klikken?

Als u niet op automatisch vergrendelen kunt klikken, moet u mogelijk uw instellingen aanpassen. Automatische vergrendeling is meestal te vinden in de beveiligingsinstellingen van uw apparaat.

Door Ehrsam Ortolano

Vergelijkbare artikelen

Wat te doen als je telefoon vergrendeld is? :: Wat is mijn dagelijkse briefing?
Handige links