Huis > W > Was Trekpleister?

Was Trekpleister?

Trekpleister is een Nederlandse drogisterijketen. Het assortiment bevat voornamelijk producten op het gebied van schoonheid, verzorging en gezondheid. Trekpleister telt anno 2018 185 filialen en 1.900 werknemers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat verkoopt de trekpleister?

Het betaalbare en betrouwbare Trekpleister huismerk heeft een breed assortiment aan merkartikelen. Naast drogisterijartikelen vindt u er ook speelgoed, decoratieartikelen, elektronica, inkt en beltegoed.

Daarvan, hoeveel trekpleister winkels zijn er in nederland?

Trekpleister, Altijd meer drogist voor jou!

Trekpleister is met bijna 200 winkels en zo'n 2000 medewerkers een belangrijke speler op de Nederlandse health & beautymarkt. Wekelijks bezoeken meer dan een half miljoen klanten onze drogisterijketen. Waarom?
Je kunt ook vragen heeft trekpleister een app? Hoe leuk is het om je huis te veranderen in een SMART Home! Dat kan met de nieuwe, betaalbare SmartHome producten van Trekpleister. Met de handige SmartHome-app en/of afstandbediening, transformeer je in een handomdraai de sfeer huis! Je kunt de verlichting in-en uitschakelen, dimmen en kleuren aanpassen.

Je kunt ook vragen van wie is de trekpleister?

Het antwoord op deze vraag hangt af van welk versiebeheersysteem je gebruikt. In sommige systemen, zoals Git, kan iedereen een pull request aanmaken, en de projectbeheerder kan dan beslissen of de wijzigingen al dan niet worden samengevoegd in het hoofdproject. In andere systemen, zoals Perforce, moet de projectbeheerder eerst een change request aanmaken, en dan kan iemand anders met de juiste rechten een pull request aanmaken om de wijzigingen samen te voegen in het hoofdproject. Wat is een ander woord voor Trekpleister? Het Nederlandse woord "Trekpleister" wordt in het Engels vertaald met "attraction" of "draw".

Wat verdien je bij de Trekpleister?

Hoeveel Trekpleister verdient een Nederland in? Het gemiddelde trekpleister salaris in Nederland is € 27.943 per jaar of € 14,33 per uur. De aanvangsposities beginnen vanaf € 27.086 per jaar, maar meer ervaren werknemers verdienen tot € 34.130 per jaar. Hoeveel Kruidvat winkels zijn er in Nederland? Maar liefst 956 vestigingen heeft Kruidvat momenteel in Nederland en daarmee is het de onbetwiste nummer één van Nederland.

Dit in overweging nemend, hoe lang was in 1975 de eerste kruidvat open?

1975: het idee voor Kruidvat wordt geboren

Het verhaal van Kruidvat is gestart met een idee van Dick Siebrand, een rasechte ondernemer. Een zeer succesvol idee, dat binnen acht jaar leidde tot de opening van de 100ste Kruidvat-winkel.
Welke winkels mogen open blijven? Er zijn verschillende winkels die tijdens de pandemie van het coronavirus open mogen blijven, afhankelijk van de staat of het land waarin zij zich bevinden. In de Verenigde Staten mogen veel essentiële zaken zoals kruidenierswinkels, apotheken en benzinestations openblijven. Niet-essentiële bedrijven, zoals winkelcentra, bioscopen en bars, moeten echter meestal sluiten.

En nog een vraag, kun je online bestellen bij trekpleister?

Helaas is het niet mogelijk om online te bestellen bij Trekpleister. Trekpleister is een Nederlandse drogisterijketen die alleen in Nederland aanwezig is.

Door Marcia

Wat verkoopt de trekpleister? :: Waar vind ik hulpmiddelen voor afbeeldingen?
Handige links