Huis > W > Wat Verkoopt De Trekpleister?

Wat verkoopt de trekpleister?

Je hebt bij ons keuze uit een ruim assortiment merkartikelen en producten van het voordelige en betrouwbare Trekpleister eigen merk. Naast drogisterijproducten vind je bij ons ook een verrassend, steeds wisselend assortiment met speelgoed, decoratieartikelen, elektronica, inktpatronen en beltegoeden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen voordat je je laptop verkoopt?

Je moet een back-up maken van alle bestanden op je laptop. U kunt toegang krijgen tot de schijf na de verkoop als u iets kopieert dat u moet houden.

Men kan zich ook afvragen: wat is goedkoper kruidvat of trekpleister?

De Kruidvat en Trekpleister vind ik erg op elkaar lijken. Maar de Kruidvat heeft volgens mij een iets uitgebreider assortiment en leukere aanbiedingen. Helaas blijken deze drie winkels 2 tot 4% duurder te zijn dan gemiddeld, las ik in de Consumentengids van afgelopen november. Waarom is Kruidvat zo goedkoop? 'Altijd voordelig', dus in de winkel loop je geen risico om te veel te betalen. Tenminste, dat is het beeld dat Kruidvat wil creëren natuurlijk. Consumenten houden niet van onzekerheid, waardoor het een prettig gevoel is dat je kunt vertrouwen op een goedkoop imago.

Wat is de waarde van AS Watson?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de waarde van AS Watson afhankelijk is van een aantal factoren, waaronder, maar niet beperkt tot, de financiële prestaties van het bedrijf, de marktomstandigheden en het beleggerssentiment. Per februari 2021 wordt AS Watson echter geschat op een waarde van ongeveer 42 miljard dollar. Hoeveel verdien je bij trekpleister als 17 jarige? Het minimumloon in Nederland is 9,61 euro per uur voor mensen van 23 jaar en ouder. Voor mensen van 22 jaar en jonger is het minimumloon 8,27 euro per uur. Voor personen van 21 jaar en jonger bedraagt het minimumloon 7,01 euro per uur.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel producten verkoopt Apple per jaar?

In miljoenen eenheden tot en met het jaar, JaarVerkoopMac.

Mensen vragen ook: hoeveel geld verdien je bij de kruidvat?

FunctieSalaris
Salarissen voor een Winkelmedewerker bij - 4 salarissen gemeld€ 12.358/jr
Salarissen voor een Parttime verkoopmedewerker bij - 4 salarissen gemeld€ 11.847/jr
Salarissen voor een Kassamedewerker bij - 4 salarissen gemeld€ 14.998/jr
Wat voor werk kun je doen als je 14 bent? Als je 13 of 14 jaar bent, mag je het volgende werk doen:
  • Je mag klusjes doen rond het huis en in de buurt.
  • Je mag op vrije dagen helpen bij ander licht, niet-industrieel werk.
  • Je mag meehelpen in de winkel of het landbouwbedrijf van je ouders.
  • Je mag meewerken aan een uitvoering.

Daarvan, is kruidvat een nederlands bedrijf?

Kruidvat is van oorsprong een Nederlands bedrijf dat in 1975 werd opgericht door Dick Siebrand en Ed During. De Kruidvat Holding omvatte in Nederland Kruidvat, ICI Paris XL en Trekpleister, in België eveneens Kruidvat en ICI Paris XL, en in het Verenigd Koninkrijk Superdrug. Wat dit betreft, welke bedrijven vallen onder as watson? Er zijn veel bedrijven die onder de paraplu van Watson vallen. Enkele van de bekendste zijn IBM Watson, Watson & Co, en Watson Pharmaceuticals.

Welke bedrijven horen bij Kruidvat?

Kruidvat is een Nederlandse keten van drogisterijen. Het is een dochteronderneming van Ahold Delhaize, die ook eigenaar is van de Belgische supermarktketen Delhaize Le Lion/De Leeuw.

Door Efron

Vergelijkbare artikelen

  • Wat moet je doen als je je PlayStation verkoopt?

    Als de PS4 Pro komt, kun je misschien beter je PS4 verkopen. Je kan alles schoon downloaden op dat nieuwe apparaat. Je kunt je gegevens opslaan op ausb apparaat. Dat doe je door naar instellingen te gaan, dan systeem, dan back up en restore en als laatste PS4 back up.

  • Wat te doen als je PS4 verkoopt?

    Als de PS4 Pro komt, kun je misschien beter je PS4 verkopen. Je kan alles schoon downloaden op dat nieuwe apparaat. Je kunt je gegevens opslaan op ausb apparaat. Dat doe je door naar instellingen te gaan, dan systeem, dan back up en restore, en als laatste PS4 back up.

  • Was Trekpleister?

    Trekpleister is een drogisterijketen in Nederland. Producten op het gebied van schoonheid, verzorging en gezondheid behoren tot het assortiment. Trekpleister heeft 1.900 medewerkers en 185 vestigingen.

  • Welke producten verkoopt Apple?
  • Waarom verkoopt Google de pixel niet in Nederland?
Hoeveel gratis borden Trello? :: Was Trekpleister?
Handige links