Huis > H > Hoe Zet Je De Spellingscontrole Uit In Word?

Hoe zet je de spellingscontrole uit in Word?

Klik op Bestand > Opties > Controle, schakel het selectievakje Spelling controleren tijdens typen uit en klik op OK. Om de automatische spellingscontrole weer in te schakelen, herhaalt u de procedure en schakelt u het selectievakje Spelling controleren tijdens typen weer in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik automatisch aanvullen aan?

'Automatisch aanvullen' uitschakelen in Chrome

  1. Start Google Chrome en klik rechts bovenaan op de 3 puntjes.
  2. Klik vervolgens op 'Instellingen'.
  3. Scrol verder tot onder aan de pagina en klik vervolgens op 'Geavanceerd'.
  4. Scrol verder naar 'Wachtwoorden en formulieren' en klik op 'Instellingen voor Automatisch aanvullen'.
Dienovereenkomstig, kan je instagram voorgesteld zoekopdrachten verwijderen? Open de Instagram-app op je Android. Ga naar het vergrootglaspictogram in het onderste menu. Tik op de Search bovenaan het scherm. Verwijder handmatig elke zoeksuggestie door op de te tikken X naast hun gebruikersnamen.

Waar vind ik de geschiedenis van Google?

Als u op zoek bent naar een geschiedenis van Google als bedrijf, kunt u een tijdlijn van hun belangrijkste mijlpalen vinden op hun pagina "Over" (https://www.google.com/about/). Als u op zoek bent naar een overzicht van uw persoonlijke Google-activiteiten (waaronder zoekopdrachten, YouTube-geschiedenis en meer), kunt u dat vinden op de pagina "Mijn activiteiten" van uw Google-account (https://myactivity.google.com/). Wat was trending in 2021? Er waren veel dingen trending in 2021. Enkele van de grootste trends lagen op het gebied van technologie. 5G was een grote trend, evenals de aanhoudende opkomst van kunstmatige intelligentie en virtual reality. Andere trends waren de opkomst van elektrische voertuigen, de aanhoudende groei van de sharing economy en de opkomst van digitale valuta.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Wat is een trending?

Betekenis: Trending topic

Wanneer op sociale media in korte tijd veelvuldig over een bepaald onderwerp wordt gesproken, is er sprake van een trending topic. Meestal gaat het om het gebruik op Twitter, dat op zijn homepage een top-10 toont van woorden die op dit moment relatief veel worden gebruikt in tweets.
Je kunt ook vragen wat is web en app activiteit? Als Web- en app-activiteit aanstaat, worden je zoekopdrachten en activiteit uit andere Google-services opgeslagen in je Google-account. Zo kunnen we je meer gepersonaliseerde functionaliteit bieden, zoals snellere zoekopdrachten en relevantere aanbevelingen voor apps en content.

Dit in overweging nemend, waar vind ik beeldscherminstellingen?

De meeste geavanceerde beeldscherminstellingen van eerdere versies van Windows zijn nu beschikbaar op de pagina Beeldscherminstellingen.

  1. Selecteer Start > Instellingen > System> Display.
  2. Als je de grootte van tekst en apps wilt wijzigen, gebruik je een optie in de vervolgkeuzelijst onder Schaal en lay-out.
Waar vind ik instellingen op mijn iPhone? De instellingen voor uw iPhone bevinden zich in de app Instellingen. Om de app Instellingen te openen, tikt u op het pictogram Instellingen op uw startscherm.
In de app Instellingen kunt u het gedrag van uw iPhone aanpassen aan uw behoeften. U kunt bijvoorbeeld de helderheid van uw scherm aanpassen, kiezen welke apps toegang hebben tot uw locatie en uw iCloud-opslag beheren.

Hoe krijg ik een icoon op mijn telefoon?

Er zijn een paar manieren om een pictogram op je telefoon te krijgen. Eén manier is om een pictogram van het internet te downloaden en op je telefoon op te slaan. Een andere manier is om een pictogram dat je leuk vindt te vinden in een app store en de app waar het pictogram voor is te downloaden.

Door Dragone Dubbs

Vergelijkbare artikelen

Wat is generaliseerbaar? :: Waar wordt het meest op gezocht?
Handige links