Huis > W > Wat Doet Spyware ?:?

Wat doet spyware ?:?

Spyware. Spyware klinkt misschien als een gadget uit een James Bond-film, maar het is een algemene term voor kwaadaardige software die uw pc of mobiele apparaat infecteert en informatie over u, uw internetgebruik en surfgedrag en andere zaken verzamelt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Waar komt spyware vandaan?

De term komt van het Engelse woord spy, dat spion betekent, en het achtervoegsel ware, dat aangeeft dat het om software gaat. De opkomst van spyware is mede het gevolg van het illegaal kopiëren van software. De programmamakers zoeken, nu ze minder inkomsten uit verkopen halen, naar andere manieren om geld te verdienen. Hoeveel cyclopen zijn er? De eerste cyclopen, genaamd Steropes, Brontes en Arges, zijn volgens de mythologie de kinderen van Gaia en Ouranos. Ze zijn de assistenten van de god van de smeedkunst Hephaistos. Aan hen heeft Zeus zijn bliksem, Poseidon zijn drietand en Hades zijn onzichtbaarheidshelm (hadeskap) te danken.

Wat dit betreft, waarom reisde odysseus?

Odysseus was de koning van Ithaka en een vermaard krijger die vocht in de Trojaanse oorlog. Na de oorlog begon hij aan een tien jaar durende reis naar huis, waarbij hij voor vele uitdagingen kwam te staan. Hij reisde naar veel verschillende plaatsen, waaronder het eiland Circe, het land van de lotuseters en het dodenrijk. Uiteindelijk kwam hij thuis op Ithaka, waar hij zich herenigde met zijn vrouw en zoon. Bovendien, is het paard van troje waargebeurd? Het paard van Troje is een mythisch wezen dat de Griekse soldaten naar de stad Troje zou hebben gedragen tijdens de Trojaanse oorlog. Er is geen bewijs dat zo'n wezen ooit heeft bestaan, en het verhaal is waarschijnlijk een verzinsel.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Trouwens, waar twee honden vechten om een been?

Als twee honden vechten om een been, gaat er de derde mede heen,Ga naar eind919. d.w.z. als twee personen om iets kijven of kibbelen, raakt vaak een derde in het bezit er van. Een sedert de 17de eeuw zeer bekend spreekwoord; zie Cats, I, 422; Mergh, 58; Tuinman I, 226; II, 196; Harreb. Dienovereenkomstig, wat betekent hoog van de toren blazen? Spreekwoorden 'Hoog van de toren blazen'

opscheppen, een groot woord hebben.

Dit in overweging nemend, wat betekent buiten zijn boekje gaan?

Buiten zijn boekje gaan,

d.w.z. 'zijn eigen terrein verlaten, zijne bevoegdheid te buiten gaan; spreken over zaken die niet aan de orde zijn of waarvan men geen verstand heeft, of: iets doen waartoe men geen recht of geen last heeft'.
Dienovereenkomstig, wat is de beste virusscanner voor windows? Er is niet één "beste" virusscanner voor Windows, want er zijn veel verschillende soorten virussen en elke scanner kan beter of slechter zijn in het opsporen van verschillende soorten. Enkele goed beoordeelde virusscanners voor Windows zijn echter Bitdefender, Kaspersky en Norton.

Welke schadelijke programma's kunnen zichzelf repliceren?

Kwaadaardige programma's die zichzelf kunnen repliceren zijn meestal virussen, wormen en Trojaanse paarden. Dit soort programma's zijn ontworpen om zichzelf te verspreiden door zichzelf naar andere computers te kopiëren, vaak zonder medeweten of toestemming van de gebruiker. Ze kunnen veel schade aanrichten aan een systeem, en kunnen zeer moeilijk te verwijderen zijn.

Door Bhatt

Vergelijkbare artikelen

Welke archieven zijn openbaar? :: Welke betekenis heeft het Trojaanse paard?
Handige links