Huis > W > Wat Is Een True Tone?

Wat is een True Tone?

Wat is True Tone? De True Tone functie van Apple in je iPhone en iPad zorgt ervoor dat de witbalans van het scherm zich afstelt op de omgeving. Wit op je scherm kan oranje of blauw lijken door de kleur van het licht om je heen, dit probeert True Tone te compenseren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is True Tone bij Apple?

Wat is True Tone op de iPad? Apple heeft een slimme schermtechnologie genaamd True Tone. Het scherm wordt aangepast aan het omgevingslicht.

Hoe zet je True Tone aan?

True Tone is standaard ingeschakeld, maar kan worden in- of uitgeschakeld. Op iPhone en iPad: Open Instellingen> Scherm en helderheid> Schakel True Tone in of uit. Op Mac: kies het Apple-menu in de linkerbovenhoek> Systeemvoorkeuren> Beeldschermen> klik op het tabblad Beeldscherm> Schakel True Tone in of uit. Wat is True Tone bij Apple? Wat is True Tone op iPhone en iPad? True Tone is een slimme schermtechniek van Apple. Deze functie zorgt ervoor dat de helderheid en de kleuren van het scherm automatisch wordt aangepast aan jouw omgevingslicht.

Hoe zet je blauw licht uit op iPhone?

Er zijn twee manieren om het blauwe licht op je iPhone uit te schakelen. De eerste manier is om naar Instellingen > Weergave & helderheid > Nachtverschuiving te gaan. Schakel de schakelaar Night Shift uit. De tweede manier is om naar Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > Beeldschermaanpassingen > Kleurfilters te gaan. Schakel de schakelaar Kleurfilters uit. Waarom True Tone? Het doel van True Tone is om de weergave van een apparaat natuurlijker te maken en de belasting van de ogen te verminderen. De technologie doet dit door de kleur en intensiteit van het scherm automatisch aan te passen aan de lichtomstandigheden. Dit resulteert in een display dat gemakkelijker is voor de ogen, en dat er natuurlijker uitziet in verschillende lichtomstandigheden.

Gerelateerde artikelen

Waar staat True Tone?

De Ware Toon functie kan getest worden via de instellingen.

Mensen vragen ook: wat kan je doen tegen blauw licht?

Dit is dan ook waar te nemen: het scherm wordt roodachtig van kleur. Wat men vooral niet moet doen, is het dragen van zogeheten “computerbrillen” of “blauw licht filter brillen”. Deze brillen zijn breed verkrijgbaar en worden verkocht met het argument dat deze het blauwe licht volledig blokkeren. Trouwens, waar zit night shift op iphone? Night Shift inschakelen

om Night Shift in of uit te schakelen. Ga naar 'Instellingen' > 'Beeldscherm en helderheid' > 'Night Shift'. Op hetzelfde scherm kunt u een planning instellen om Night Shift in of uit te schakelen en de kleurtemperatuur aan te passen.

Hoe zet je automatische helderheid uit iPhone?

U kunt de automatische aanpassing van de helderheid in- en uitschakelen in 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Weergave en tekstgrootte'. Om de instellingen voor automatische aanpassing van de helderheid opnieuw in te stellen, schakelt u deze functie uit en vervolgens weer in. Daarvan, wat doet blauw licht met je ogen? Volgens Harvard Health veroorzaakt blauw licht geen langdurige schade aan uw ogen. Het kan echter wel vermoeide ogen en vermoeidheid veroorzaken. Bovendien kan blauw licht uw slaapcyclus verstoren als u er 's nachts aan wordt blootgesteld.

Wat doet blauw licht voor de huid?

Blauwlichttherapie is een behandeling waarbij een specifieke golflengte van blauw licht wordt gebruikt om acne-veroorzakende bacteriën te doden. Het blauwe licht dringt door in de huid en vernietigt de bacteriën die acne veroorzaken.

Door Levana Pecarina

Waar is een blauw licht bril goed voor? :: Wat voor uittreksels zijn er?
Handige links