Huis > W > Wat Is True Tone Bij Apple?

Wat is True Tone bij Apple?

Wat is True Tone op iPhone en iPad? True Tone is een slimme schermtechniek van Apple. Deze functie zorgt ervoor dat de helderheid en de kleuren van het scherm automatisch wordt aangepast aan jouw omgevingslicht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe zet je True Tone aan?

True Tone is standaard ingeschakeld, maar kan worden in- of uitgeschakeld. Op iPhone en iPad: Open Instellingen> Scherm en helderheid> Schakel True Tone in of uit. Op Mac: kies het Apple-menu in de linkerbovenhoek> Systeemvoorkeuren> Beeldschermen> klik op het tabblad Beeldscherm> Schakel True Tone in of uit. Hoe zet je blauw licht uit op iPhone? Blauwe licht van iPhone of iPad verminderen

  1. Open de Instellingen app.
  2. Navigeer naar 'Scherm en helderheid'
  3. Tik op 'Night Shift'
  4. Pas de intensiteit aan met de schuifschakelaar bij 'Kleurtemperatuur'

Wat dit betreft, wat kan je doen tegen blauw licht?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om uw blootstelling aan blauw licht te verminderen:
1. Gebruik een blauw licht filterende bril: Deze speciale brillen hebben een coating die blauw licht blokkeert, wat kan helpen bij het verminderen van vermoeide ogen en vermoeidheid.
2. Beperk de schermtijd: Beperk uw tijd die u besteedt aan het kijken naar schermen, en neem vaak pauzes.
3. Pas uw scherminstellingen aan: Op veel apparaten kun je de kleur van je scherm veranderen in een warmere tint, wat kan helpen om de blootstelling aan blauw licht te verminderen.
4. Installeer blauw licht blokkerende software: Er zijn een paar verschillende programma's beschikbaar die blauw licht van uw computerscherm kunnen blokkeren.
5. Koop een blauwlichtfilter: U kunt blauwlichtfilters vinden die op uw computerscherm of telefoon worden bevestigd om uw blootstelling te helpen verminderen. Waar zit Night Shift op iPhone? Night Shift staat op de iPhone onder Instellingen > Weergave & Helderheid.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Dit in overweging nemend, hoe zet je automatische helderheid uit iphone?

U kunt de automatische aanpassing van de helderheid in- en uitschakelen in 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Weergave en tekstgrootte'. Om de instellingen voor automatische aanpassing van de helderheid opnieuw in te stellen, schakelt u deze functie uit en vervolgens weer in. Dus, wat doet blauw licht met je ogen? Blauw licht passeert het hoornvlies en de lens van het oog voordat het in het netvlies wordt geabsorbeerd. Er zijn sterke aanwijzingen dat een teveel aan blauw licht kan leiden tot schade aan het oog. Blauw licht schade (photoretinitis) zou bijvoorbeeld kunnen leiden tot beschadiging van de gele vlek in het netvlies.

En nog een vraag, wat doet blauw licht voor de huid?

Blauw licht stimuleert fotoveroudering; veroudering door blootstelling aan licht. Langdurige blootstelling aan geconcentreerd blauw licht kan dan ook huidbeschadigingen veroorzaken, zoals kleurveranderingen, ontstekingen en een zwakker huidoppervlak. Waar is een blauw licht bril goed voor? Er zijn steeds meer aanwijzingen dat blauw licht, een soort licht dat wordt uitgezonden door schermen zoals computers, telefoons en tv's, een negatieve invloed kan hebben op onze gezondheid. Een van de manieren waarop blauw licht onze gezondheid kan beïnvloeden is door onze slaap te verstoren. Studies hebben aangetoond dat blootstelling aan blauw licht voor het slapen gaan het moeilijker kan maken om in slaap te vallen en ook kan leiden tot een slechtere slaapkwaliteit.
Het dragen van een blauwlichtbril is een manier om de blootstelling aan blauw licht te verminderen. Deze brillen hebben een speciale coating die blauw licht helpt te filteren. Dit kan u helpen om 's nachts beter te slapen en kan ook helpen om vermoeidheid van de ogen en vermoeidheid overdag te verminderen.

Waar zit Night Mode op iPhone 11?

De functie Nachtmodus op de iPhone 11 bevindt zich in de Camera-app. Om de Nachtmodus te openen, opent u de Camera-app en veegt u naar rechts om het pictogram Nachtmodus te selecteren.

Door Rainah

Vergelijkbare artikelen

Waar staat True Tone? :: Wat is de betekenis van trolling?
Handige links