Huis > I > Is Tunein Radio Gratis?

Is TuneIn Radio gratis?

De app is in gratis en betaalde vorm verkrijgbaar, waarbij de gratis app TuneIN: NFL Radio heet. Deze is verder voorzien van advertenties. Vind je dat vervelend, dan is er ook de betaalde versie, TuneIn Pro geheten. Kost rond een tientje.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Mensen vragen ook: hoe werkt tunein radio?

Radio luisteren via een app

Daarop hoor je een livestream van de uitzending van dat moment. Omdat je via internet luistert, ben je niet gebonden aan landsgrenzen. Je kunt luisteren naar radiozenders van over de hele wereld. Tip: TuneIn Radio geeft toegang tot tienduizenden radiozenders.
Men kan zich ook afvragen: welke radiozenders via google home?

Actie:Zeg 'Hey Google' en dan:
Luisteren naar de dichtstbijzijnde radiozender op basis van naam'Speel Mega 97.9 FM af' 'Speel ESPN Radio af' 'Speel Mega 97.9 af op iHeartRadio' 'Speel WNYC af'
Luisteren naar radiozender op basis van zendercode'Speel KQED af' 'Speel KFOG af'

Wat dit betreft, wat kost tunein radio?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de kosten van Tunein Radio variƫren afhankelijk van de specifieke functies en opties die je kiest. Het basislidmaatschap van Tunein Radio begint echter bij $4,99 per maand, en geeft je toegang tot meer dan 100.000 live radiostations uit de hele wereld, evenals on-demand content en gepersonaliseerde aanbevelingen. Als u een upgrade naar het Plus-lidmaatschap uitvoert, krijgt u extra functies zoals reclamevrij luisteren, onbeperkt overslaan en audiostreaming van hogere kwaliteit. Het Plus-lidmaatschap kost 9,99 dollar per maand. Wat betekent TuneIn? TuneIn is een digitale radiodienst waarmee gebruikers kunnen luisteren naar een grote verscheidenheid aan radiostations uit de hele wereld. TuneIn biedt ook een premium abonnementsdienst waarmee gebruikers naar reclamevrije radio kunnen luisteren, evenals toegang tot een breder scala aan radiostations en functies.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe internetradio beluisteren?

Internetradio kun je beluisteren via de browser in je computer, maar ook via verschillende apps op je tablet of smartphone of streaming media spelers. Dus, hoe luister je radio via internet? Hoe kun je radio luisteren via internet

Een andere optie, die met name op kantoren veel gebruikt wordt zijn de online radio websites, deze websites bieden een compleet overzicht van een groot aantal nationale en internationale radiozenders. Een voorbeeld hiervan is de website Online-Radio.nl.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik radio luisteren op mijn telefoon?

De 6 beste internetradio-apps voor Android

  1. TuneIn Radio. TuneIn Radio is de meest complete internetradio-app uit dit lijstje.
  2. Nederland.FM. De Nederland FM-app is gebaseerd op de gelijknamige website en de beste manier om naar Nederlandse radiostations te luisteren.
  3. XiiaLive.
  4. Radio FM.
  5. Spotify.
  6. Radio.net.
Kan Google Home 112 bellen? Ja, maar alleen in de Verenigde Staten. Om 911 te bellen met Google Home, moet je eerst "Hey Google, bel 911" zeggen. Google Home zal u dan vragen om te bevestigen dat u 911 wilt bellen. Zodra u bevestigt, zal Google Home de oproep plaatsen.

Daarvan, hoe qmusic afspelen op google home?

Er is geen specifiek antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de individuele voorkeuren van de gebruiker. Enkele basisstappen zouden echter bestaan uit het downloaden van de Qmusic-app op uw apparaat, het openen van de app en het selecteren van de muziek die u wilt afspelen. Vervolgens kunt u de muziek rechtstreeks via de app afspelen of een compatibele luidspreker zoals Google Home gebruiken.

Door Barcot Aididam

Vergelijkbare artikelen

Hoe sluit ik de chromecast audio aan? :: Welke zenders heeft TuneIn?
Handige links