Huis > H > Hoe Sluit Ik De Chromecast Audio Aan?

Hoe sluit ik de chromecast audio aan?

Chromecast Audio instellen

  1. Sluit je Chromecast Audio aan.
  2. Download de Google Home-app op je Android-apparaat waarop Chromecast Audio wordt ondersteund.
  3. Open de Google Home-app .
  4. Volg de stappen om je apparaat in te stellen.
  5. Het instellen is afgerond.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe sluit je een trekhaak aan?

De achterbumper moet worden verwijderd om de trekhaak te installeren. Het is belangrijk dat u de bumper goed vasthoudt, zodat hij niet valt. U kunt de stang monteren als de achterbumper is gedemonteerd. De dwarsbalk moet met bouten worden vastgezet.

Welke app voor chromecast Audio?

Hieronder vind je de beste apps om muziek, podcasts of andere audio naar je Chromecast Audio te streamen.

  1. Spotify. Spotify is één van de populairste streamingdiensten en biedt uiteraard ondersteuning voor de Chromecast Audio.
  2. Pocket Casts.
  3. FM Nederland.
  4. AllCast.
  5. NPO.
  6. TED.
Kan chromecast op versterker? De Chromecast Audio kan op elke versterker, receiver of actieve speaker aangesloten worden. Indien je versterker of speaker over een aux (3,5 mm jack) aansluiting beschikt, kun je de bijgeleverde aux kabel gebruiken. Zorg dat je smartphone of tablet voorzien is van de laatste updates.

Dienovereenkomstig, is tunein app gratis?

Ja, de TuneIn app is gratis. U kunt hem downloaden uit de App Store of Google Play. En nog een vraag, waarom geen chromecast audio meer? Het technische antwoord op deze vraag is dat er geen chromecast audio meer is omdat het bedrijf dat het maakte, Google, het product heeft stopgezet. Er zijn een paar mogelijke redenen hiervoor, maar de meest waarschijnlijke is dat Google niet langer geïnteresseerd is in het verkopen van een product dat concurreert met zijn eigen Google Home-product. Wat de reden ook is, als u op zoek bent naar een chromecast audio, moet u er een gebruikt kopen of een ander vergelijkbaar product vinden.

Gerelateerde artikelen

Hoe sluit ik een 12 volt stekker aan?

Bereid de juiste kabelstekker voor als u een andere spanning probeert te gebruiken. Bevestig de draden van de sigarettenaansteker aan de gelijkstroomstekker. De draden moeten gesmolten en gesoldeerd zijn. Leg de draden op hun plaats. De kabel moet worden aangesloten.

Waarom geen geluid bij chromecast?

Stap 1: Zet het volume hoger van de speaker of het apparaat waarop de Chromecast Audio is aangesloten. Stap 2: Probeer een andere 3,5-mm audiokabel als die beschikbaar is en controleer of deze is aangesloten op de juiste 3,5-mm poort van de speaker. Stap 3: Probeer een andere voedingsbron voor de Chromecast Audio. Je kunt ook vragen welke programma's werken met chromecast? Chromecastapps

Deze Chromecast-apps mag je niet missen

  1. Google Home.
  2. YouTube.
  3. Netflix.
  4. BubbleUPnP.
  5. Spotify.
  6. Disney Plus.
  7. Google Foto's.
  8. NLZiet.

Wat is audio casten?

Cast al je favoriete muziek, playlists, podcasts en meer vanaf je Android-telefoon of -tablet naar je speakers. Beluister je audio precies zoals op je mobiele apparaat, maar dan via je hoogwaardige speakers zodat je het geluid in de hele kamer of het hele huis kunt horen. Welke radio app Google Home? Google Home heeft geen radio-app.

Wat te doen met oude versterker?

Er zijn een paar opties voor wat te doen met een oude versterker. Eén optie is om hem te verkopen, online of op een garageverkoop. Een andere optie is om het te doneren aan een lokale school of muziekprogramma. Ten slotte kan het worden gerecycled voor onderdelen of gewoon weggegooid.

Door Garwin Parvashi

Vergelijkbare artikelen

Hoe radio afspelen via Google Home? :: Is TuneIn Radio gratis?
Handige links