Huis > H > Hoe Radio Afspelen Via Google Home?

Hoe radio afspelen via Google Home?

Één van de manieren is door middel van de spraakbediening Google Assistant. Door te zeggen 'Hey Google, speel radio 538 af' kan je radio laten afspelen op je Google Home apparaat. Automatisch krijg je dan de radio afgespeeld via TuneIn, de radio streaming dienst waar Google de radio vanuit afspeelt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is Windows 10 Home?

Het basispakket voor de algemene gebruiker die Windows voornamelijk thuis gebruikt, heet Windows 10 Home. De functies die gericht zijn op de brede consumentenmarkt zijn in deze versie opgenomen.

Men kan zich ook afvragen: hoe werkt tunein radio?

Radio luisteren via een app

Daarop hoor je een livestream van de uitzending van dat moment. Omdat je via internet luistert, ben je niet gebonden aan landsgrenzen. Je kunt luisteren naar radiozenders van over de hele wereld. Tip: TuneIn Radio geeft toegang tot tienduizenden radiozenders.
Waarom speelt Google Home geen QMusic? Probeer dan bijvoorbeeld "Hey Google, speel QMusic radio op TuneIn". Lukt het tijdelijk niet om een bepaald radio station af te spelen dan kun je in sommige gevallen wanneer je de FM frequentie weet de Google assistent vragen om een bepaald FM frequente af te spelen.

Wat dit betreft, is tunein app gratis?

Ja, de TuneIn app is gratis. U kunt hem downloaden uit de App Store of Google Play. Vervolgens, wat kost tunein? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van de specifieke dienst die u gebruikt en uw locatie. Over het algemeen kosten de meeste online muziekstreamingdiensten echter tussen de $5 en $10 per maand. Sommige diensten kunnen ook een gratis proefperiode aanbieden.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe luister ik naar de radio?

Je kunt radio luisteren via de kabel, de ether en via internet. Voor mobiele ontvangst of ontvangst waar niet direct een kabelaansluiting of internet beschikbaar is, heb je ontvangst van etherzenders nodig. De analoge ether FM wordt op termijn opgevolgd door het Digital Audio Broadcasting+. Hoe radio afspelen? Open de Google Home-app . Tik op Media . Op je mediacontroller zie je de radiozender of het programma dat momenteel wordt afgespeeld. Je kunt het afspelen stoppen, pauzeren en hervatten en het volume van je speaker of scherm aanpassen.

Hoe kan ik naar de radio luisteren?

Download hier de app voor Android

Je kunt NPO Radio 5 ook luisteren via nporadio5.nl. Het grote voordeel? Je bent er al! Klik hiervoor eenvoudigweg op de PLAY knop onderin dit venster.
Wat is de beste app om radio te luisteren? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste app om radio te luisteren hangt af van je specifieke behoeften en voorkeuren. Enkele populaire radio-apps zijn echter Pandora Radio, iHeartRadio en TuneIn Radio.

Dus, hoe luister je radio via internet?

Er zijn drie primaire manieren om via internet naar radio te luisteren: streaming, downloaden en podcasts.
Streamen is het proces van het afspelen van audio in real-time. Om dit te doen, moet u verbinding maken met de website van een radiostation of een applicatie van derden gebruiken, zoals iTunes Radio. Zodra u verbonden bent, begint het radiostation onmiddellijk te spelen.
Downloaden is het downloaden van een radioprogramma naar uw computer of mobiele apparaat zodat u er later naar kunt luisteren. Hiervoor moet u een radioprogramma vinden dat downloads aanbiedt, zoals This American Life. Zodra u het programma hebt gevonden, kunt u de hele aflevering downloaden of alleen de segmenten waarin u geïnteresseerd bent.
Podcasts zijn vergelijkbaar met downloads, maar ze zijn meestal gebaseerd op een abonnement. Dit betekent dat u zich kunt abonneren op een podcast en dat nieuwe afleveringen automatisch naar uw apparaat worden gedownload zodra ze beschikbaar zijn. Podcasts zijn meestal gratis beschikbaar, maar voor sommige premium content kan een abonnement nodig zijn.

Door Wavell

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je offline radio luisteren? :: Hoe sluit ik de chromecast audio aan?
Handige links