Huis > H > Hoe Kan Je 2 Word Documenten Naast Elkaar?

Hoe kan je 2 Word documenten naast elkaar?

Twee documenten weergeven

Open de documenten die u naast elkaar wilt zien. Klik in een van de documenten op het tabblad Beeld. Klik op Naast elkaar weergeven of Venster > Naast elkaar weergeven. Hebt u twee documenten geopend, dan worden ze naast elkaar getoond.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Hoe kun je 2 documenten naast elkaar zien op 1 scherm?

Scherm opsplitsen

  1. Open een document in Word.
  2. Klik in het Lint op het tabblad Beeld.
  3. De opties voor de verschillende vensters staan in het Lint in de groep 'Vensters'. Nieuw venster: er opent een nieuw venster met het reeds geopende bestand. Dit document staat nu op twee plekken (of meer, als u vaker op de knop klikt).
Hoe krijg ik word op 1 pagina? Gebruik de opdracht Naast elkaar (op het tabblad Beeld), om met uw vinger door de pagina's te bladeren. Als u geen touchscreen hebt, gebruikt u de horizontale schuifbalk of het muiswiel om door de pagina's te bladeren.

Vervolgens, hoe kan ik twee excel bestanden vergelijken?

Er zijn vele manieren om twee Excel-bestanden te vergelijken. De meest eenvoudige manier is beide bestanden te openen en de gegevens visueel te vergelijken. Een andere manier is het gebruik van een hulpmiddel zoals de functie "Werkmappen vergelijken en samenvoegen" van Microsoft Excel. Met dit hulpmiddel kunt u selecteren welke cellen u wilt vergelijken en worden verschillen gemarkeerd. Hoe kun je je scherm splitsen? Er zijn een paar manieren om je scherm te splitsen. Eén manier is om de "Command" toets ingedrukt te houden en op de linker of rechter pijltjestoets te drukken. Dit zal uw venster verplaatsen naar de zijkant van het scherm. Een andere manier is om de Command-toets ingedrukt te houden en op de pijl omhoog of omlaag te drukken. Hierdoor wordt het venster naar de boven- of onderkant van het scherm verplaatst. Ten slotte kun je de "Option"-toets ingedrukt houden en op de groene knop linksboven in je venster klikken. Dit zorgt ervoor dat je venster de helft van het scherm in beslag neemt.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Dit in overweging nemend, hoe zet je 2 afbeeldingen naast elkaar in word?

Toestaan dat afbeeldingen elkaar overlappen

  1. Selecteer een afbeelding.
  2. Selecteer het pictogram Indelingsopties.
  3. Selecteer Meer zien.
  4. Schakel op het tabblad Positie onderaan in de groep Opties het selectievakje Overlapping toestaan in.
  5. Herhaal dit voor elke afbeelding waarvoor u overlapping wilt inschakelen.
Hoe krijg ik twee PDF documenten naast elkaar? Kies in Adobe Reader Beeld > Paginaweergave > Weergave van twee pagina's. Selecteer ook Voorblad weergeven bij twee pagina's.

Hoe krijg ik een hele pagina?

Dit gaat als volgt:

  1. Plaats de cursor ergens op de pagina die u wilt verwijderen.
  2. Druk de toetscombinatie Ctrl+G.
  3. Dit laat het onderstaande venstertje in beeld verschijnen.
  4. Druk op de toets Enter op het toetsenbord.
  5. De hele inhoud van de pagina zal als geselecteerd worden weergeven.
Waar vind ik pagina-instelling in Word? In Word zijn de pagina-instellingen te vinden onder het tabblad Pagina-indeling. In de groep Pagina-instelling zijn er opties voor marges, oriëntatie en grootte.

Waar staat weergave in Word?

De weergave in Word staat in de rechterbovenhoek van het scherm.

Door Nidorf Charfauros

Vergelijkbare artikelen

Hoe kolommen vergelijken in Excel? :: Hoe tabbladen sluiten iPad?
Handige links