Huis > H > Hoe Kan Ik Zoeken Op Twitter?

Hoe kan ik zoeken op Twitter?

Typ je zoekopdracht in het zoekvak bovenaan de pagina en tik op Zoeken. Je zoekresultaten zijn een combinatie van Tweets, foto's, accounts en meer. Je kan je zoekresultaten filteren door te tikken op Top, Meest recent, Personen, Foto's, Video's, Nieuws of Uitzendingen (bovenaan je zoekresultaten).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je zien of iemand op je Twitter is geweest?

Hoewel veel diensten beweren deze functie te bieden, is het echt niet mogelijk omdat het niet mogelijk is.

Kun je zien wie er op je Twitter?

Het is een natuurlijk instinct om je af te vragen wie je Twitter-profiel en je tweets bekijkt, maar hoewel veel services beweren deze functie te bieden, is het echt niet mogelijk. Dus, wat is mijn twitter username? Je gebruikersnaam, ook wel handle genoemd, begint met het "@"-symbool, is uniek voor je account en wordt weergegeven in de URL van je profiel. Je gebruikersnaam wordt gebruikt om in te loggen bij je account en is zichtbaar bij het verzenden en ontvangen van antwoorden en privéberichten.

Waar vind ik mijn Twitter link?

Aangenomen dat u een link naar uw eigen Twitter-profiel wilt vinden, zijn er een paar manieren om dit te doen.
Als u de Twitter-website gebruikt, kunt u een link naar uw profiel vinden door op uw profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken. Er verschijnt dan een dropdown menu met je profielgegevens. Onderaan dit menu, zal er een sectie zijn met het label "Meer". Als u op de link "Meer" klikt, komt u op een pagina met meer informatie over uw profiel, en bovenaan deze pagina staat uw profielnaam met daarnaast uw profielfoto. Onder je naam staat je Twitter gebruikersnaam (die altijd begint met het "@" symbool) en je locatie. Rechts van je naam en locatie staat de knop "Profiel bewerken". Als u op deze knop klikt, komt u op een pagina waar u uw profielgegevens kunt bewerken. Aan de bovenkant van deze pagina, aan de rechterkant, is er een sectie met de naam "Profiel". Onder dit gedeelte staat je Twitter gebruikersnaam en naast je gebruikersnaam staat een knop met de tekst "Bewerken". Als u op deze knop klikt, komt u op een pagina waar u uw Twitter-gebruikersnaam kunt bewerken. Onder je gebruikersnaam staat je Twitter URL. Deze URL heeft de vorm "twitter.com/[jouwgebruikersnaam]".
Als je de Twitter-app op een mobiel apparaat gebruikt, is het proces vergelijkbaar. Tik op je profielfoto in de linkerbovenhoek van het scherm om je profielinformatie tevoorschijn te halen. Onderaan deze pagina zal er een sectie zijn met het label "Meer". Als u op de link "Meer" tikt, komt u op een pagina met meer informatie over uw profiel, en bovenaan deze pagina staat uw profielnaam met daarnaast uw profielfoto. Onder je naam staat je Twitter gebruikersnaam (die altijd begint met het "@" symbool). Men kan zich ook afvragen: hoe geavanceerd zoeken op google? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de mate van geavanceerdheid van een bepaalde zoekopdracht afhangt van de behoeften en voorkeuren van de individuele gebruiker. Enkele tips voor een meer geavanceerde zoekopdracht op Google zijn echter het gebruik van aanhalingstekens om naar een exacte zin te zoeken, het gebruik van het minteken om bepaalde termen uit te sluiten van uw zoekopdracht en het gebruik van het pijpteken om naar meerdere termen te zoeken. Daarnaast biedt Google een aantal opties voor geavanceerd zoeken waarmee u uw resultaten verder kunt verfijnen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je je account op Twitter prive?

U kunt uw account privé maken door op het profielicoontje rechtsboven op uw pagina te klikken. Privacy en Beveiliging vindt u in de linkerkolom van deze nieuwe pagina.

Dienovereenkomstig, wie is leuk om te volgen op twitter?

Gevatter en leuker zijn ze er niet: 7 x Twitteraars die 'Beste Twitteraar' kunnen worden

  1. Bas Toemen. Hij tweet wat hij denkt en zorgt voor zeer grappige en herkenbare situaties.
  2. Boswachter Tim. Het twitteren zit deze populaire boswachter ook in zijn natuur.
  3. Bruun.
  4. Daan Jongen.
  5. Kasper Soeters.
  6. Lianne Marije.
  7. Tim Calis.
Vervolgens, hoe kom ik aan meer volgers op twitter? Hoe krijg ik meer volgers op Twitter?
  1. Besteed aandacht en zorg aan je profiel. Je profiel is het eerste wat de mensen zien.
  2. Tweet zoveel mogelijk.
  3. Gebruik visuele content.
  4. Gebruik hashtags.
  5. Treed in gesprek met je publiek.
  6. Stel vragen.
  7. Tweet enkel wat relevant is.
  8. Pin je beste tweet vanboven.

Hoe werkt Twitter op Android?

TwitterAndroid

Een Tweet plaatsen:

  1. Tik op het icoon Tweet opstellen .
  2. Voer een bericht in en tik vervolgens op Tweeten.
  3. In de statusbalk van je apparaat wordt een melding weergegeven die verdwijnt nadat de Tweet is verzonden.
Wat is het nut van Twitter? Twitter is een platform voor sociale media waarmee gebruikers korte updates of gedachten in tekst, "tweets" genaamd, kunnen delen. Tweets kunnen foto's, video's en links bevatten en zijn beperkt tot 280 tekens. Gebruikers kunnen andere gebruikers volgen om hun tweets in hun nieuwsfeed te zien, en kunnen tweets ook liken, retweeten of beantwoorden. Twitter is een populair platform voor nieuws, beroemdheden en bedrijven, en is een manier voor mensen om in contact te komen met anderen die dezelfde interesses hebben.

Wat wordt bedoeld met een gebruikersnaam?

Een gebruikersnaam is een unieke identificatie voor een gebruiker op een bepaald systeem. Hij wordt meestal gebruikt om in te loggen op het systeem, en kan worden gebruikt om de activiteit of voorkeuren van de gebruiker te volgen.

Door Pearse

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet meer inloggen op Twitter? :: Hoe verwijder ik mijn Twitter account op mobiel?
Handige links