Huis > H > Hoe Verwijder Ik Mijn Twitter Account Op Mobiel?

Hoe verwijder ik mijn Twitter account op mobiel?

Tik op het navigatiemenu-icoon en tik vervolgens op Instellingen en privacy. Tik op Je account en tik vervolgens op Deactiveer je account. Lees de informatie over het deactiveren van je account en tik vervolgens op Deactiveren. Vul je wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd en tik op Deactiveren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe verwijder je een Twitter account zonder wachtwoord?

Wil je Twitter verwijderen, maar heb je geen toegang meer tot je e-mail, wachtwoord of gegevens dan kun je contact opnemen met het Supportcenter: Twitter Support. Hoe verwijder je Twitter account op Iphone? Je account verwijderen vanuit de instellingen van je apparaat

  1. Ga naar Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Twitter.
  3. Als je meer dan één account hebt, tik je op het account dat je wil verwijderen.
  4. Selecteer Verwijder account.

Kun je zien of iemand op je Twitter is geweest?

Ja. Er zijn een paar manieren om te zien of iemand op je Twitter is geweest. Een manier is om de "recente activiteit" sectie op je Twitter profiel te controleren. Deze sectie toont je de meest recente tweets en @replies van mensen die je volgt, evenals de meest recente tweets die je favoriet zijn. Als u een tweet ziet van iemand die u niet volgt in deze sectie, is het waarschijnlijk dat deze persoon op uw Twitter is geweest. Een andere manier om te zien of iemand op je Twitter is geweest is om je "volgers" lijst te controleren. Als u een volger ziet die u niet herkent, is het waarschijnlijk dat deze persoon op uw Twitter is geweest. Hoe moet je uitloggen op Twitter? Om uit te loggen op Twitter, zorg je er eerst voor dat je bent ingelogd. Klik vervolgens op je profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm. Er verschijnt een drop-down menu; klik in dat menu op de knop "Uitloggen".

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Trouwens, hoe zet ik twitter uit?

De afscherming van je Tweets opheffen

Op het internet schakel je het selectievakje naast Mijn Tweets afschermen uit. In de Twitter-apps voor iOS en Android sleep je met de schuifregelaar of schakel je het selectievakje bij de optie Je Tweets afschermen uit.
Mensen vragen ook: kan niet meer inloggen in twitter? Vul het e-mailadres en wachtwoord voor je account in om in te loggen bij Twitter. Als je wachtwoord niet werkt, vraag je een nieuw wachtwoord aan door je e-mailadres in te vullen in het resetformulier. Als je e-mailadres niet wordt gevonden, heb je mogelijk een onjuist adres ingevuld. Lees verder.

Waarom is mijn Twitter account opgeschort?

Spam: de meeste accounts die wij opschorten, worden opgeschort omdat ze spam sturen of gewoon nep zijn en een veiligheidsrisico vormen voor Twitter en voor iedereen die Twitter gebruikt. Dit soort accounts gaan tegen onze Twitter-regels in. Je kunt ook vragen hoe profielfoto twitter verwijderen? Als u uw profielfoto op Twitter wilt verwijderen, moet u naar de instellingen van uw account gaan. Zodra u in uw instellingen bent, moet u klikken op het tabblad "Profiel". Vanaf daar ziet u een optie om "Foto verwijderen".

Wat is de betekenis van deactiveren?

Deactiveren betekent iets inactief maken of ervoor zorgen dat het niet meer werkt.

Door Scoter Williver

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik zoeken op Twitter? :: Hoe zoek je op Twitter?
Handige links