Huis > W > Wat Is Een Retweet?

Wat is een retweet?

Een Retweet is een Tweet die opnieuw wordt geplaatst. Met behulp van de Retweet-functionaliteit van Twitter kunnen jij en andere personen die Tweet snel met al jullie volgers delen. Je kan je eigen Tweets of de Tweets van iemand anders retweeten.

Lees verder

Dienovereenkomstig, kan iedereen zien wie je volgt op twitter?

Personen die jij volgt: alleen mensen die jij volgt, kunnen deze informatie in je profiel zien. Jullie volgen elkaar: alleen personen die jou volgen en die jij volgt, kunnen deze informatie in je profiel zien. Hoe kan ik mijn eigen tweets zien? Open Twitter op je Android-telefoon of -tablet. Ga naar je profiel door op je profielfoto te tikken en de . te selecteren Profile. Standaard kom je terecht op je tweets-tabblad.

Waarom kan ik sommige dingen niet zien op Twitter?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je sommige dingen op Twitter niet kunt zien:
Het account dat je probeert te bekijken kan privé zijn, wat betekent dat alleen goedgekeurde volgers de inhoud ervan kunnen zien.
Het account kan door Twitter geschorst zijn wegens overtreding van de regels van het platform.
De inhoud die u probeert te bekijken kan door Twitter zijn verwijderd wegens overtreding van de regels van het platform.
Je bent misschien niet ingelogd op je Twitter account. Hoe kun je je naam veranderen op Twitter? Er zijn een paar verschillende manieren om je naam op Twitter te veranderen. De eerste manier is om naar je profielinstellingen te gaan en op de knop "Profiel bewerken" te klikken. Vanaf daar kunt u uw naam wijzigen in het veld "Naam". De tweede manier is om je naam rechtstreeks vanaf je profielpagina te wijzigen. Ga hiervoor met de muis over je profielfoto en klik op de knop "Profiel bewerken". Van daaruit kunt u uw naam wijzigen in het veld "Naam". De derde manier is om je naam te wijzigen via de Twitter API. Hiervoor moet je een nieuwe Twitter-applicatie aanmaken en vervolgens de API-methode "Profiel bijwerken" gebruiken.

Hoe maak je een Twitter account?

Ga naar twitter.com/signup. Klik op de knop registreren. Het pop-upvenster Maak een account verschijnt en je wordt vervolgens door de registratieprocedure geleid. Je wordt gevraagd een aantal gegevens in te voeren, zoals je naam en telefoonnummer of e-mailadres. Hoe kan ik mijn Linkedin account verwijderen? Uw account sluiten:

  1. Tik op het pictogram Profiel in de navigatiebalk.
  2. Tik op het pictogram }Instellingen in de rechterbovenhoek van uw profiel.
  3. Tik op Account sluiten onder Accountbeheer.
  4. Tik op Doorgaan om uw account te sluiten.
  5. Tik op de reden voor het sluiten van uw account en tik op Volgende.

Waar vind ik mijn Twitter link?

Tik op het delen-icoon en tik dan op Dit Moment Tweeten om de Tweet-URL te zien in het opstelvenster voor Tweets. In het menu dat nu verschijnt, heb je ook de optie om de URL-link te kopiëren. Klik op het Moment. De bijbehorende URL verschijnt in de adresbalk van je webbrowser. Daarvan, wat is mijn twitter account? Twitter-account verwijst naar de onlinedienst waarmee gebruikers korte berichten, tweets genaamd, kunnen verzenden en lezen. Een tweet is een bericht van maximaal 140 tekens dat tekst, foto's, video's en links kan bevatten.

Wat wordt bedoeld met een gebruikersnaam?

Een gebruikersnaam is een naam die iemand uniek identificeert op een computersysteem. Een computer kan bijvoorbeeld worden ingesteld met meerdere gebruikersaccounts, elk met een eigen gebruikersnaam. Gebruikersnamen worden ook vaak gebruikt om in te loggen op websites.

Door Bedad

Hoe vind je oude tweets terug? :: Hoe verwijder je een Twitter-account zonder wachtwoord?
Handige links