Huis > H > Hoe Vind Je Oude Tweets Terug?

Hoe vind je oude tweets terug?

Ben je op zoek naar een oude Tweet of een specifieke Tweet?Ontdek precies wat je zoekt met je zoekopdracht

  1. Typ je zoekopdracht in de zoekbalk op twitter.com.
  2. Klik op Geavanceerd zoeken, te vinden onder Zoekfilters rechts bovenaan je pagina met resultaten of klik op Meer opties en daarna op Geavanceerd zoeken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik beeldscherminstellingen?

De meeste geavanceerde weergave-instellingen van eerdere versies van Windows zijn nu beschikbaar op de pagina met weergave-instellingen.

Je kunt ook vragen heeft twitter een geschiedenis?

Geschiedenis. Twitter werd in maart 2006 opgericht door Obvious Corporation, een bedrijf uit San Francisco. Twitter begon als een onderzoeksproject binnen Odeo, een site van webbedrijf Obvious van Noah Glass en Jack Dorsey, en kwam voor het eerst beschikbaar in juli 2006. Hoe zoeken in Twitter? Typ je zoekopdracht in het zoekvak bovenaan de pagina en tik op Zoeken. Je zoekresultaten zijn een combinatie van Tweets, foto's, accounts en meer. Je kan je zoekresultaten filteren door te tikken op Top, Meest recent, Personen, Foto's, Video's, Nieuws of Uitzendingen (bovenaan je zoekresultaten).

Hoe woorden negeren Twitter?

Als je woorden op Twitter wilt negeren, kun je de mute-functie gebruiken. Om woorden op Twitter te dempen, ga je naar je instellingen en vervolgens naar het gedeelte "gedempte woorden". Van daaruit kun je woorden toevoegen die je wilt dempen. Zodra je woorden hebt toegevoegd aan je mute-lijst, zie je geen tweets meer die deze woorden bevatten. Hoe geavanceerd zoeken op Google? Er zijn een paar verschillende manieren om geavanceerd te zoeken op Google.
Eén manier is om de pagina Geavanceerd zoeken te gebruiken. Om naar de pagina Geavanceerd zoeken te gaan, gaat u naar www.google.com/advanced_search. Van daaruit kunt u de verschillende velden invullen om uw zoekopdracht te verfijnen.
U kunt ook geavanceerde zoekoperatoren rechtstreeks in de zoekbalk van Google gebruiken. U kunt bijvoorbeeld de operator "intitle:" gebruiken om alleen resultaten te tonen met uw zoektermen in de titel.
Hier is een lijst met andere nuttige operatoren:
- intitle:
- inurl:
- filetype:
- site:
- link:
- related:
- info:
- cache:
- daterange:
- define:
Voor meer informatie over het gebruik van deze operatoren kunt u terecht op https://support.google.com/websearch/answer/2466433.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik mijn accounts op de iPhone?

De agenda kan worden gebruikt om 'Rekeningen' te openen. Contacten en Notities kunnen worden gebruikt om de informatie voor uw accounts te openen. Het overzicht van alle accounts zal altijd toegankelijk zijn, ongeacht welke app-instellingen u opent.

Hoe zie je je eigen tweets?

Accounts en onderwerpen die je volgt

  1. Op de tijdlijn van je startpagina wordt een reeks Tweets weergegeven van accounts die jij op Twitter volgt.
  2. Je kan kiezen of je eerst de Toptweets op je startpagina of de nieuwste Tweets op je tijdlijn wil zien (beschikbaar op Twitter voor iOS en Android en op twitter.com).
Wat kun je met Twitter en wat is het doel? Het doel van Twitter is het bevorderen van openbare gesprekken tussen mensen. Geweld, pesterijen en andere soorten vergelijkbaar gedrag ontmoedigen mensen zichzelf te uiten. Dit leidt er op den duur toe dat de waarde van het wereldwijde openbare gesprek afneemt.

Dus, wat is het nut van twitter?

Twitter is een service waarmee vrienden, families en collega's met elkaar kunnen communiceren en contact kunnen houden via snelle, korte berichtjes. Mensen plaatsen Tweets die foto's, video's, links en tekst kunnen bevatten. Waar vind ik mijn Twitter link? Als u uw Twitter-profiel met iemand wilt delen, kunt u uw link vinden door naar uw profielpagina op de Twitter-website te gaan. Bovenaan je profiel, in de linkerhoek, zal er een URL staan die zegt "twitter.com/[je gebruikersnaam]". Dit is jouw Twitter link. Je kunt deze URL kopiëren en plakken om je profiel met anderen te delen.

Dienovereenkomstig, hoe mute je iemand op twitter?

Er is geen specifieke mute-knop op Twitter, maar er zijn een paar manieren om iemand te muten. De makkelijkste manier om iemand te muten is door naar zijn profiel te gaan en op de drie puntjes naast de volgknop te klikken. Van daaruit kun je op "mute" klikken.
Een andere manier om iemand te muten is door naar je instellingen te gaan en op het tabblad "gemute accounts" te klikken. Daar kun je zoeken naar de persoon die je wilt muten en op de knop "mute" naast zijn naam klikken.
U kunt ook iemand dempen door hem te blokkeren en vervolgens de blokkering op te heffen. Ga hiervoor naar het profiel van die persoon en klik op de drie puntjes naast de volgknop. Van daaruit klikt u op "blokkeren". Zodra je de persoon hebt geblokkeerd, ga je naar je instellingen en klik je op het tabblad "geblokkeerde accounts". Daar zoekt u de persoon die u zojuist hebt geblokkeerd en klikt u op "deblokkeren".

Door Laurita

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je iemand blokkeert op Twitter? :: Wat is een retweet?
Handige links