Huis > H > Hoe Verwijder Je Foto's Uit De Cloud?

Hoe verwijder je foto's uit de cloud?

Selecteer in Foto's op iCloud.com de foto's of video's die je wilt verwijderen of dubbelklik op een enkele foto of video. en klik vervolgens op 'Verwijder'. Verwijderde foto's en video's worden in het album 'Recent verwijderd' gezet, waar ze 30 dagen worden bewaard voordat ze permanent worden verwijderd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kan ik twee Apple ID's hebben?

Nu komt het regelmatig voor dat mensen door de tijd heen twee Apple IDs hebben. Dat het lang niet mogelijk was om het e-mailadres van je Apple ID te wijzigen (en er nog steeds uitzonderingen zijn) heeft daar natuurlijk ook niet bij geholpen. Helaas is het samenvoegen van twee Apple IDs niet officieel mogelijk. Wat dit betreft, wat te doen als icloud bijna vol is? Er is een verschil tussen een volle iCloud en een volle telefoon. Krijg je een melding dat je iCloud-opslag vol is? Dat betekent dat je geen nieuwe bestanden kunt opslaan in de cloud. Je kunt dan pas weer bestanen in de cloud zetten als je bestanden in de cloud gaat opruimen of je opslagruimte gaat leegmaken.

Wat is het verschil tussen iCloud en Apple ID?

Een iCloud-account wordt gebruikt om toegang te krijgen tot iCloud-diensten, terwijl een Apple ID wordt gebruikt om toegang te krijgen tot Apple-diensten. Beide zijn nodig om een iOS-apparaat te gebruiken.
Een iCloud-account wordt gebruikt om toegang te krijgen tot iCloud-diensten, terwijl een Apple ID wordt gebruikt om toegang te krijgen tot Apple-diensten. Beide zijn nodig om een iOS-apparaat te gebruiken.
Een iCloud-account wordt gebruikt om toegang te krijgen tot iCloud-diensten, terwijl een Apple ID wordt gebruikt om toegang te krijgen tot Apple-diensten. Beide zijn nodig om een iOS-apparaat te gebruiken.
Apple ID: Uw Apple ID is de account die u gebruikt om toegang te krijgen tot Apple diensten zoals de App Store, iTunes Store, iCloud, iMessage, de Apple Online Store, FaceTime en meer. Het bevat het e-mailadres en wachtwoord waarmee u zich aanmeldt en alle contact-, betalings- en beveiligingsgegevens die u in alle Apple-diensten gebruikt.
iCloud:
iCloud is een cloudopslag- en computerdienst van Apple. Het biedt online opslag voor muziek, foto's, apps, boeken en meer. iCloud bevat ook functies als iCloud Drive, iCloud Keychain, iCloud Photo Library en iCloud Mail. Dienovereenkomstig, hoe herstel ik mijn apple id? Er zijn een paar manieren om uw Apple ID te herstellen:
Als u uw Apple ID hebt, maar uw wachtwoord niet weet, kunt u naar de website van Apple gaan en klikken op "Apple ID-wachtwoord vergeten?". Om uw wachtwoord opnieuw in te stellen, moet u toegang hebben tot het e-mailadres dat aan uw Apple ID is gekoppeld.
Als u uw Apple ID niet hebt, maar wel het e-mailadres dat bij uw Apple ID hoort, kunt u naar de website van Apple gaan en op "Apple ID vergeten?" klikken. Om uw wachtwoord opnieuw in te stellen, moet u toegang hebben tot het e-mailadres dat aan uw Apple ID is gekoppeld.
Als u uw Apple ID niet hebt en het e-mailadres dat bij uw Apple ID hoort niet kent, moet u contact opnemen met Apple support.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel foto's op 64 GB SD-kaart?

Dit betekent dat er veel foto's kunnen worden gemaakt. Voor 64 en 128 gigabyte zijn dat er respectievelijk ongeveer 2.560 en 2.560.

Dus, hoe maak je een nieuwe apple id?

Een Apple ID aanmaken via de App Store op uw apparaat

  1. Open de App Store en tik op de inlogknop .
  2. Tik op 'Maak nieuwe Apple ID aan'.
  3. Volg de stappen op het scherm.
  4. Voer uw creditcard- en factuurgegevens in en tik op 'Volgende'.
  5. Bevestig uw telefoonnummer.
  6. U krijgt een verificatiemail van Apple.
Hoe verwijder ik mijn Apple ID van mijn iPhone? Apple ID verwijderen: zo doe je dat
  1. Ga naar de Apple ID-inlogpagina en vul je gegevens in;
  2. Kies onderaan voor 'Je account verwijderen';
  3. Bevestig je keuze en geef eventueel een reden van verwijdering op;
  4. Noteer de toegangscode of print de pagina: misschien verander je nog van gedachten.

Vervolgens, kan ik mijn oude iphone wissen?

Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen

  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.
Wat gebeurd er als je je iPhone wist? Wanneer u uw iPhone wist, worden alle gegevens die op het apparaat zijn opgeslagen, verwijderd. Dit omvat uw persoonlijke informatie, bestanden en toepassingen. De enige manier om deze informatie terug te halen is door het apparaat te herstellen vanaf een back-up.

Is mijn oude iPhone geld waard?

De waarde van je oude iPhone hangt af van een aantal factoren, waaronder het model van de telefoon, de staat van de telefoon en de huidige marktwaarde van gebruikte iPhones. Over het algemeen zullen nieuwere modellen iPhones meer waard zijn dan oudere modellen, en iPhones in goede staat zullen meer waard zijn dan die in slechte staat. De marktwaarde van gebruikte iPhones kan echter fluctueren, dus het is altijd het beste om online of bij een plaatselijke telefoonhandelaar te kijken voor een nauwkeurige schatting van de waarde van je oude iPhone.

Door Komara Taintor

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je uitloggen op Netflix op laptop? :: Hoe moet je uitloggen op Google iPhone?
Handige links