Huis > H > Hoe Kan Ik Me Aanmelden Als Administrator?

Hoe kan ik me aanmelden als Administrator?

Wanneer u zich wilt aanmelden als beheerder moet u op de computer een gebruikersaccount hebben met het accounttype Beheerder. Als u niet zeker weet of het account dat u op de computer hebt een beheerdersaccount is, kunt u het accounttype controleren nadat u zich hebt aangemeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet aanmelden 403?

Wanneer u in uw browser een webpagina probeert te openen waartoe u geen toegang hebt, krijgt u de foutmelding 403 Forbidden. De statuscode die de webserver gebruikt om dat soort fout te beschrijven, wordt een 403-fout genoemd.

Kan niet uitvoeren als Administrator?

Als je een Windows 10-app als Administrator wilt uitvoeren, open je het menu Start en zoek je de app in de lijst. Klik met de rechter muisknop op het pictogram van de app en selecteer vervolgens 'Meer' in het menu dat wordt weergegeven. Selecteer in het menu 'Meer' de optie 'Als Administrator uitvoeren'. Hoe opdrachtprompt als Administrator uitvoeren? Windows 10 programma in administrator mode openen

  1. Klik op start / vlag om het start menu te activeren.
  2. Type meteen het commando cmd hier achter aan.
  3. Bovenaan verschijnt Opdrachtprompt.
  4. Klik met de rechtermuisknop op Opdrachtpromt.
  5. Klik op Als administrator uitvoeren.

Kan niet meer inloggen als Administrator Windows 10?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u niet meer als Beheerder kunt inloggen op Windows 10. Het kan zijn dat uw wachtwoord is gewijzigd, of dat uw account is vergrendeld. Als u niet zeker bent van uw wachtwoord, kunt u proberen het te resetten door naar de Microsoft-accountherstelpagina te gaan. Als uw account is geblokkeerd, moet u contact opnemen met uw beheerder om het te laten deblokkeren. Dienovereenkomstig, hoe log je in als administrator windows 7? Om u aan te melden als beheerder in Windows 7, moet u eerst het Configuratiescherm openen. Zodra het Configuratiescherm geopend is, moet u op het pictogram "Gebruikersaccounts" klikken. Vervolgens klikt u op de link "Uw accounttype wijzigen". Ten slotte selecteert u het accounttype "Beheerder" en klikt u op de knop "Accounttype wijzigen".

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik administrator account Windows 10?

Ga naar instellingen voor familie en andere mensen. De eerste beheerdersaccount moet in de lijst staan. Klik er op.

Daarvan, heb ik administrator rechten?

Klik op Start, dan op Instellingen, daarna op Configuratiescherm en dubbelklik op Gebruikersaccounts. Daar kun je zien of je administrator-rechten hebt. Dus, is administrator hetzelfde als beheerder? Beheerdersaccounts kunnen systeeminstellingen configureren en toegang krijgen tot normaal beperkte delen van het besturingssysteem. (Er is ook een verborgen account met de naam 'Administrator', maar elk account kan een beheerder zijn.)

Kan geen nieuwe eigenaar instellen toegang geweigerd?

Oorzaak Foutbericht 'Toegang geweigerd' kan optreden voor een of meer van de volgende redenen: De eigenaar van de map is gewijzigd. U hebt niet de juiste machtigingen. Het bestand is gecodeerd. Men kan zich ook afvragen: wat kun je doen met opdrachtprompt? De opdrachtprompt is een op tekst gebaseerde interface waarmee u opdrachten kunt invoeren in een opdrachtregelinterpreter. Deze commando's kunnen worden gebruikt om verschillende taken op uw computer uit te voeren, zoals bestanden bekijken, bestandsrechten wijzigen en programma's uitvoeren.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik administrator account windows 10?

In Windows 10 kunt u een beheerdersaccount verwijderen door deze stappen te volgen:
1. Open het Configuratiescherm.
2. Klik op Gebruikersaccounts.
3. Klik op het gebruikersaccount dat u wilt verwijderen.
4. Klik op de knop Verwijderen.
5. Bevestig de verwijdering door nogmaals op de knop Verwijderen te klikken.

Door Adriane

Vergelijkbare artikelen

Kan opdrachtprompt niet openen? :: Hoe lang bestaat de iPhone?
Handige links