Huis > H > Hoe Lang Bestaat De Iphone?

Hoe lang bestaat de iPhone?

Op 9 januari 2007, kondigde Steve Jobs de allereerste iPhone aan. Het was het begin van de doorbraak van de smartphone. Want Apple maakte hightech snufjes, zoals touchscreens en apps, toegankelijk voor het grote publiek. Welke iPhones heb jij allemaal gehad?

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe heet de eerste iPhone?

9 januari 2007 was de dag dat Steve Jobs de allereerste iPhone aankondigde: de iPhone 2G. Smartphones begonnen steeds meer door te breken. Dat we tegenwoordig bijna allemaal telefoons met touchscreens en apps gebruiken is te danken aan Apple. Hoe duur was de eerste iPhone? De eerste iPhone ging oorspronkelijk voor 599 dollar over de toonbank. Twee maanden later zakte de prijs al naar 399 dollar. Wil je er vandaag de dag één kopen, dan kun je diep in de buidel tasten. Op eBay werd vandaag een eerste generatie iPhone (geseald) verkocht.

Men kan zich ook afvragen: waar komt de iphone oorspronkelijk vandaan?

De iPhone is oorspronkelijk ontworpen en ontwikkeld door Apple Inc. Hij werd voor het eerst uitgebracht op 29 juni 2007. Hoeveel iPhones bestaan er? Vanaf juli 2015 zijn er wereldwijd 700 miljoen iPhones in gebruik.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Welk jaar kwam iPhone 5 uit?

De iPhone 5 is een smartphone ontworpen en op de markt gebracht door Apple Inc. Apple inc. Op 12 september 2012 werd de iPhone 5 door Apple geïntroduceerd. Trouwens, hoe oud is de smartphone? In 1992 kwam in Amerika namelijk de eerste smartphone ter wereld uit, de IBM Simon. Het was de eerste smartphone met een touchscreen, fax en semafoon. In Nederland is deze smartphone nooit verschenen. Het toestel was te vernieuwend voor die tijd en daarom ook geen succes.

Hoe geschiedenis iPhone bekijken?

bekijken

Je kunt je volledige historie in Safari bekijken:

  1. Ga in Safari naar de Bookmarks-knop.
  2. Kies het klok-icoontje rechtsboven.
  3. Je ziet nu de laatst bezochte webpagina's.
  4. Trek het scherm naar beneden om de zoekbalk te zien en voer je zoekopdracht in.
Wat is de eerste mobiele telefoon? De eerste mobiele telefoon was de Motorola DynaTAC, die in 1983 werd uitgebracht. Hij was lomp, had een zeer beperkte batterijduur en kon slechts 30 telefoonnummers opslaan.

Hoe oud is de iPhone 10?

De iPhone 10 werd uitgebracht op 12 september 2018.

Door Meras

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik me aanmelden als Administrator? :: Hoe kan ik spam blokkeren in Outlook?
Handige links