Huis > I > Is Applecare+ Gratis?

Is AppleCare+ gratis?

Wat kost AppleCare? De kosten hier voor liggen tussen de 29 en 249 euro. (Technisch gezien is er een AppleCare-product van ruim 20.000 euro, maar dat is niet bedoeld voor consumenten.) De prijs is afhankelijk van het product waarvoor je AppleCare wilt afsluiten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Wat valt onder AppleCare+?

AppleCare+ is een verzekeringspolis voor de dekking van het risico op schade aan uw Apple Watch, iPad, iPhone, iPod of koptelefoons van Apple of Beats en de noodzaak van technische ondersteuning. AppleCare+ biedt geen dekking voor storingen die het gevolg zijn van ontwerp-, materiaal- en/of fabricagefouten. Dit in overweging nemend, heeft mijn telefoon applecare? Nagaan of uw apparaat wordt gedekt door een AppleCare-abonnement of de beperkte garantie van Apple

  • Ga naar checkcoverage.apple.com.
  • Voer het serienummer van het apparaat in.
  • Volg de instructies op het scherm.

Hoe werkt Apple support?

Apple ondersteuning is beschikbaar per telefoon, online chat of persoonlijk in Apple Stores. Wanneer u contact opneemt met Apple support, wordt u gevraagd uw Apple ID en contactgegevens op te geven. Een ondersteuningsspecialist zal u vervolgens helpen met uw probleem. Wat dit betreft, waarom kan ik geen applecare kopen? AppleCare kan alleen worden gekocht binnen 60 dagen na aankoop van een nieuw Apple apparaat.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe duur is Apple support?

Contact opnemen met Apple Support

Klanten die een Mac, iPhone, iPod, iPad of Apple TV aanschaffen, hebben gedurende 90 dagen na de aankoopdatum recht op gratis technische ondersteuning per telefoon.
Vervolgens, hoe sluit ik applecare af? AppleCare+ afsluiten

Je moet AppleCare+ binnen 60 dagen na aankoop van je Apple-product afsluiten. Het is dus niet mogelijk om het pas maanden later af te sluiten op het moment dat je toestel al mankementen gaat vertonen. Je kunt AppleCare+ afsluiten in de Apple Store, telefonisch (0800 020 1581) of online.

Dit in overweging nemend, wat kost een verzekering voor een iphone?

Toestelverzekering. Je kunt je iPhone vaak ook verzekeren via je mobiele provider. Vaak betaal je een vast bedrag bovenop je normale maandelijkse kosten. Reken op tussen de 10 en 15 euro per maand. Hoe weet je of je een refurbished iPhone hebt? Als je een refurbished iPhone hebt, weet je dat doordat het toestel een speciale sticker of etiket heeft. Deze sticker of etiket geeft aan dat het toestel is gereviseerd, getest en schoongemaakt door de fabrikant of een erkende reparateur.

Hoe kan ik zien wat voor type iPhone Ik heb?

Er zijn twee gemakkelijke manieren waarop je kunt achterhalen welk type iPhone je hebt.
Ten eerste kun je gewoon naar het modelnummer kijken dat op de achterkant van de iPhone staat. Het modelnummer zou iets moeten zijn als “Mn8x2LL/A” of “MQ762LL/A”. Als het een 8 of een X is, heb je een iPhone 8 of een iPhone X. Als het een 7 is, heb je een iPhone 7.
Een andere manier is door naar de capaciteit van de batterij te kijken. Als je een iPhone 8 of een iPhone 7 hebt, zou de capaciteit van de batterij 1821 mAh moeten zijn. Als je een iPhone X hebt, zou de capaciteit van de batterij 2716 mAh moeten zijn.

Door Luana

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik checken of mijn iPhone echt is? :: Welke cadeaubon kun je overal inleveren?
Handige links