Huis > H > Hoe Kan Ik Checken Of Mijn Iphone Echt Is?

Hoe kan ik checken of mijn iPhone echt is?

Middels het serienummer kun je controleren of het om een echt, legitiem Apple product gaat. Zoek het serienummer van het te kopen toestel op via Instellingen >> Algemeen >> Info. Vul dit nummer vervolgens in in de Apple Garantie Database, je ziet direct of het toestel nog binnen garantie is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Kun je chatten met Apple?

Direct contact opnemen met de Apple Support helpdesk

Kies voor de optie om ondersteuning te ontvangen en met Apple te praten. Dit is gewoon in het Nederlands en kan telefonisch, e-mail, maar ook via chat.
Hoe mail ik Apple? Een e-mailaccount automatisch configureren

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Mail' en tik op 'Accounts'.
  2. Tik op 'Nieuwe account' en selecteer uw e-mailaanbieder.
  3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.
  4. Als u 'Volgende' ziet, tikt u op hierop en wacht u tot Mail uw account verifieert.
  5. Als u 'Bewaar' ziet, tikt u hierop.

Je kunt ook vragen wat is het emailadres van apple?

Het e-mailadres van Apple is [email protected]. Kan je AppleCare verlengen? Ja, je kunt AppleCare verlengen. Je kunt AppleCare+ kopen binnen 60 dagen na aankoop van je apparaat of binnen een jaar na aankoop van je apparaat als het al door AppleCare wordt gedekt.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dienovereenkomstig, hoeveel kost applecare macbook pro?

AppleCare+ aanschaffen

Zo betaal je €99 voor een Apple Watch series 6, €169 voor een iPhone 11, €229 voor een iPhone 11 Pro, €449 voor een 16-inch MacBook Pro etc. Bij het aanschaffen van een Apple product krijg je de exacte prijs te zien of klik hier om alle prijzen te bekijken.
Hoe werkt de MagSafe? Hoe werkt MagSafe? MagSafe bestaat uit een reeks magneten die rond de interne laadspoel van de iPhone 12 gepositioneerd zijn. Deze detecteren de aanwezigheid van andere MagSafe-compatible accessoires en zorgen voor een naadloze en veilige bevestiging op de juiste plek.

Wat is itunes com Bill?

Als u 'apple.com/bill' op uw rekeningafschrift ziet staan

'Apple.com/bill' wordt op uw rekeningafschrift weergegeven wanneer u een app, film, muziek of ander materiaal van Apple koopt. Het wordt ook weergegeven als een abonnement wordt verlengd en als een gezinslid apps of materiaal van Apple koopt.
Wat kost AppleCare voor iPad? AppleCare voor iPad kost €79.

Mensen vragen ook: is mijn iphone verzekerd?

Mensen vragen ook: is mijn iphone verzekerd?
Ja, iPhones zijn meestal verzekerd door de fabrikant, de provider of de winkel waar ze zijn gekocht. Het is echter belangrijk om te weten dat de verzekering niet altijd alle schade dekt en dat er vaak een eigen risico is.

Door Bechler Friemel

Vergelijkbare artikelen

Is AppleCare gratis? :: Is AppleCare+ gratis?
Handige links